Microproducts
Image default
Beauty en verzorging

Ouderdom

Man of vrouw, rijk of arm, slim of dom iedereen heeft er na zijn 30e last van. In de loop van de tijd zal de zwaartekracht zijn macht verkrijgen over de elasticiteit van de huid. De elasticiteit wordt minder en dit zal er voor zorgen dat u na uw 30e levensjaar steeds meer rimpels zal gaan waarnemen. Het is een natuurlijk proces wat helaas niet te stoppen valt, gelukkig kunnen rimpels wel behandeld worden, dit kan op veel verschillende manieren.

Er zijn in de loop van de jaren een heleboel crèmes ontwikkeld die eigenlijk bijna allemaal wel gouden bergen beloven. Ze laten vaak rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon en u zou er na het smeren weer als een jonge godin van 20 uit moeten zien. Helaas is dit slechts een marketing verhaal en is niet helemaal waar. Het effect wordt veroorzaakt door dat de huid lichtelijk opzwelt, en is vaak ongeveer 4 uur zichtbaar. Door het slechts tijdelijke effect word u gedwongen om te blijven smeren. De crèmes zijn vaak erg duur en helaas niet even duurzaam. Dus wees vooral geen dief van uw eigen portemonnee en stop met smeren.

In de 16e eeuw hoorde Juan de Ponche over de fontein der eeuwige jeugd, hij ging op zoek in het Carribisch gebied. Na jarenlang varen had hij wel een flink aantal eilanden ontdekt. Ook had hij het vaste land van het Amerikaanse schiereiland Florida ontdekt, maar helaas heeft hij nooit de fontein der eeuwige jeugd ontdekt.

Een rimpelbehandeling met injectables is een bewezen veiliger en goedkoper alternatief. Bij veel privéklinieken kunt u terecht voor een behandeling met fillers. De fillers zorgen er voor dat de huid weer jong en strak word. Botox is een van de meest bekende fillers, de stof werkt verslappend op geselecteerde spieren waardoor de bovenliggende huid rust krijgt. Het is dan dus gemakkelijk om een fronsrimpel verwijderen.

Meer weten : bezoek de bron