Microproducts
Image default
Beauty en verzorging

Waarom bepanthen creme kopen?

Heb je een nieuwe tattoo en wil je die goed verzorgen? Of heb je last van een droge of gevoelige huid? Dan is bepanthen creme kopen de oplossing voor jou! De bepanthen crème hydrateert en verzacht de huid, en ondersteunt het herstelproces. Daarnaast smeert de crème gemakkelijk uit en trekt snel in. Heb je last van een droge of gevoelige huid? Kies dan voor bepanthen creme!

Waar is bepanthen goed voor?

De crème bevat een hoge concentratie dexpanthenol (5%) die het natuurlijke herstelproces van uw huid helpt ondersteunen. Met bepanthen crème geniet u van een verfrissend gevoel en ervaart u de voordelen van een zachtere en gladdere huid. Dus waarom wachten? Koop Bepanthen Cream vandaag nog en geef uw huid de verzorging die ze verdient!

Lees voor gebruik de etiketten, aanwijzingen en waarschuwingen. Bij irritatie het gebruik staken. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts bij zwangerschap/verpleging, medicijngebruik of andere medische aandoeningen alvorens dit product te gebruiken. Alleen gebruiken zoals aangegeven op de verpakking. Koel en droog bewaren, niet in direct zonlicht. Niet invriezen. Na gebruik afvoeren volgens plaatselijke voorschriften. Te gebruiken binnen 12 maanden na opening

Bepanthen tattoo creme

Bepanthen is verkrijgbaar in apotheken en online. Vergeet niet vandaag nog bepanthen crème te kopen en geef uw huid de verzorging die het verdient! Heb je net een tattoo gezet? Dan is Bepanthen een goede creme om te gebruiken als nazorg voor de tattoo. De hoge concentratie dexpanthenol helpt het natuurlijke herstelproces te ondersteunen en maakt de huid zacht en soepel. Gebruik Bepanthen voor een verfrissend gevoel en om uw tatoeage langer mooi te houden! Voor andere huidverzorgingsbehoeften kunt u ook kiezen voor Bepanthen crème, die ontworpen is om elk huidtype te hydrateren en te verzachten.

Koop een goede tattoo creme om ervoor te zorgen dat uw tattoo goed geneest!