Microproducts
Image default
Beauty en verzorging

Kleine flux mini gebruiken

De flux mini machine is een klein, draadloos apparaatje waarmee permanente make-up mee aangebracht kan worden. Dit apparaatje is klein en ligt daardoor lekker in de hand.  Voordeel is dat dit apparaatje draadloos is en hierdoor geen snoeren in de weg hangen tijdens een behandeling. Bovendien is dit apparaatje geschikt voor ieder huidtype.

Amavi is een bedrijf die deze machines en diverse andere producten verkopen. Dit bedrijf, een groothandel voor PMU-salons, huidklinieken en schoonheidsspecialisten en zij bieden diverse producten aan in hun B2B webshop. 

De flux mini is hier te verkrijgen in diverse kleuren. Deze is via de meegeleverde usb kabel op te laden. Een vol apparaat kan wel tot 5 uur draadloos werken. 

Hoe werkt de flux mini precies

Flux Mini permanente make-up is een techniek waarbij pigmenten worden ingebracht in de bovenste laag van de huid met een naald waarmee een zeer fijne lijn wordt aangebracht. Bij flux mini permanente make-up worden pigmenten of kleurstoffen die speciaal voor deze techniek zijn ontworpen, in de huid geïnjecteerd om een langere duur van make-up te creëren. 

Het wordt meestal gebruikt om ogen, wenkbrauwen, lippen en andere delen van het gezicht te definiëren en te verbeteren. Deze techniek wordt ook gebruikt om de contouren van het gezicht te verbeteren, zoals het verhogen van de jukbeenderen of het verminderen van wallen.

Wil jij meer weten over de flux mini, of één van de andere producten die hier bij Amavi te verkrijgen zijn, bekijk dan de webshop. Heb jij andere vragen, neem dan contact op. Dit kan telefonisch, whatsapp of via de mail.