Microproducts
Image default
Bedrijven

Toiletverhoger

Een toiletverhoger kopen voor thuis of voor onderweg

Wilt u een toiletverhoger kopen die gemakkelijk mee te nemen is, dan zijn hiervoor diverse opties mogelijk. De Hi-Loo is in ieder geval altijd een verstandige keuze. U vraagt zich natuurlijk af wat de specificaties zijn van dit product. Om u een indruk te geven:

–          Montage is eenvoudig, dankzij de prettig te bedienen klemmen

–          Geschikt voor gebruikers met lichte reuma / artritis

–          Het bevat een uitsparing aan de voorzijde en achterzijde, voor extra hygiëne

–          Een bijpassende reistas is optioneel

Een toiletverhoger kopen van Hi-Loo is slechts één van de vele opties.

 

Dankzij een toiletverhoger kopen, kunt u waar dan ook gebruik maken van het toilet

Bent u slecht ter been, en wilt u waar dan ook gebruik kunnen maken van het toilet? Het toiletbezoek ervaart u wellicht als bijzonder vervelend, omdat u niet zo ver door uw knieën kunt buigen. Thuis heeft u hiervoor al een oplossing, maar wat als u bij vrienden of familie op bezoek bent? Ook dan wilt u toch op een veilige manier gebruik kunnen maken van het toilet? Een toiletverhoger kopen is dan een verstandige en slimme keuze. Misschien vraagt u zich af of dit product op alle toiletten past. Met een Hi-Loo toiletverhoger zit u altijd goed.

Overweeg ook eens de aanschaf van een draagtas

Wilt u een toiletverhoger kopen die gemakkelijk mee te nemen is op reis, dan is de aanschaf van een bijbehorende draagtas iets wat u zeker kunt overwegen. Dankzij deze draagtas is het heel gemakkelijk om uw toiletverhoger mee te nemen, en waar dan ook even neer te zetten. Met het plaatsen van dit product in een draagtas, draagt u de verhoger niet zichtbaar met u mee. Dankzij het handige handvat is het meenemen eenvoudig. Zodra u een toilet bezoeken wilt, haalt u de verhoger uit de tas en plaatst u deze eenvoudig en snel op het toilet.

Meer weten : bezoek de bron