Microproducts
Image default
Beauty en verzorging

Chirurgische procedures die elke moeder kan krijgen na de bevalling

De periode na de bevalling is een tijd van vreugde en feest voor nieuwe moeders, maar het kan ook stressvol en uitdagend zijn voor vrouwen die niet zo snel of gemakkelijk terug kunnen naar hun pre-babylichaam als ze zouden willen. Gelukkig zijn er verschillende opties, zoals een schaamlipcorrectie, die nieuwe moeders kunnen helpen sneller te herstellen na de bevalling en een jeugdiger uiterlijk te krijgen.

Schaamlippencorrectie

Labiaplastiek is een chirurgische ingreep om de kleine schaamlippen die zich aan weerszijden van de vaginale opening bevinden te verkleinen. Het is een van de meest populaire cosmetische chirurgische ingrepen en heeft een laag risico op complicaties. Sommige vrouwen kiezen om functionele redenen voor labiaplastiek, zoals pijn tijdens geslachtsgemeenschap of schurende kleding. Anderen kunnen er om puur cosmetische redenen voor kiezen. Labiaplastiek is over het algemeen veilig en effectief wanneer het wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Zij hebben de juiste apparatuur van de operatietafel leverancier en weten precies wat ze doen. Het is belangrijk dat je iemand vindt die je zorgen serieus neemt. De procedure kan worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving of algemene verdoving. Je chirurg zal je adviseren welke aanpak het beste is op basis van je persoonlijke omstandigheden.

Borstlift

Borstlift is een chirurgische ingreep die slappe borsten opheft en hervormt. Deze procedure kan worden uitgevoerd onder algemene verdoving of plaatselijke verdoving. Het is het beste om 6 weken postpartum te wachten voordat je een borstlift operatie ondergaat, omdat de wond daarna beter geneest. Dit vermindert de kans op het krijgen van infecties en complicaties tijdens het herstel. Borstliften zijn meestal korte procedures, die een uur of minder duren.

Borstverkleining

Borstverkleining is een goede optie voor vrouwen die niet tevreden zijn met hun borstomvang. Borstverkleining kan helpen bij rugpijn en een betere houding. Het kan ook je zelfrespect verbeteren. Borstverkleining kan als een enkele ingreep of als een combinatie van ingrepen, zoals borstlift en -vergroting tegelijk.

Buikwandcorrectie

Buikwandcorrectie is een chirurgische ingreep om overtollig huid en vet uit de buikstreek te verwijderen. In veel gevallen wordt het uitgevoerd als gevolg van zwangerschap en bevalling. Deze procedure kan met of zonder liposuctie worden uitgevoerd om het gewenste resultaat te bereiken. Hoewel deze operatie je meer vertrouwen in je lichaam geeft, is het belangrijk om te weten dat het ook een grote operatie is met ernstige risico’s en complicaties.

Vaginale verjonging

Vaginale verjonging is een steeds populairdere procedure die kan worden uitgevoerd om vrouwen te helpen hun vaginale strakheid en kracht na de bevalling te herstellen. Deze medische procedure kan ook andere problemen corrigeren, zoals urine-incontinentie en bekkenprolaps.