Microproducts
Image default
Electronica en Computers

XS4ALL biedt al jaren internetdiensten aan

XS4ALL is de op 2 na oudste provider van Nederland. Tegenwoordig biedt ze internetdiensten, telefonie en televisie en behoort tot het KPN concern. De missie van de provider is het internet tot het uiterste te benutten.

Één manier waarop XS4ALL haar diensten versterkt is via webmail. De meeste providers van internet, televisie en telefonie bieden een dienst webmailing aan, maar bij XS4ALL kies je voor service. Éénmaal je abonnee wordt bij XS4ALL krijg je immers je logingegevens toegekend. Van zodra je deze ontvangen hebt kan je simpelweg inloggen via de website van de provider, waarna je toegang krijgt tot je webmail. Je wachtwoord stel je in naar je persoonlijke voorkeur en het kan dus voorvallen dat je je wachtwoord vergeet. In dat geval kan je zonder probleem een nieuw wachtwoord genereren via het portaal waar je kan inloggen, zodat je meteen verder kan mailen.

Indien het voorvalt dat je problemen ondervindt bij het gebruik van je webmail, dan kan je steeds contact opnemen met de klantenservice van XS4ALL. Omdat gebruiksgemak vooropgesteld wordt, is de helpdesk het grootste deel van de dag telefonisch bereikbaar, zodat je problemen snel van de baan zijn. Indien de klantenservice niet telefonisch bereikbaar is, kan je steeds een online contactformulier invullen, zodat je vraag zo snel mogelijk behandeld wordt.

Tot slot is er niets zo vervelend als een storing . Ook hierin is XS4ALL klantgericht. Storingen worden indien mogelijkheid aangekondigd, bijvoorbeeld in geval van onderhoud. Kortom, webmail XS4ALL vormt de meest klantvriendelijke keuze!

Meer weten : bezoek de bron