Microproducts
Image default
Electronica en Computers

Voordelig een Apple iMac kopen

Voordelig een Apple iMac kopen

Wij hebben een aantal tips voor Goedkoop een snelle Apple iMac bestellen. Zo is het altijd verstandig om te kijken rond de periode dat de scholen weer beginnen of er leuke aanbiedingen zijn. Vanaf ongeveer 4 tot 6 weken voordat de scholen beginnen gaan de meeste merken stunten, waar Apple natuurlijk ook bij zit. Daarnaast kun je vaak tegen het einde van het jaar/ begin van het nieuwe jaar oude modellen kopen. Ze moeten dan ruimte maken voor een nieuwe collectie. Hier kun je flink mee besparen, maar vaak heb je dan ook alleen de keuze uit een showmodel. Het is dus voor maar slechts een paar mensen in heel Nederland weggelegd.

In 2020 heeft Apple de zogenaamde M1 chip geintroduceerd. Dit is een van de snelste computerchips die er is. De modellen die vanaf November 2020 op de markt zijn gekomen beschikken hierover. Echter zijn er al weer heel wat nieuwe modellen gekomen en daardoor worden deze weer een stuk goedkoper. In principe is er weinig verschil tussen de modellen van toen en nu. Echter kan het prijsverschil toch snel oplopen tot een paar honderd euro afhankelijk van het model.

Wat zijn de grootste voordelen van een iMac?

Het grootste voordeel van de Apple iMac is dat hij er gewoon mooi uitziet en een leuk formaat heeft. Veel mensen hebben een windows computer waarbij ze 2 of meerdere schermen aansluiten. Apple kiest voor een groter formaat en daardoor hoef je dus ook niet meerdere schermen aan te sluiten. Dit scheelt weer in de stroom, want normaliter heb je zowel een computer als alle monitoren die je van stroom moet voorzien. De iMac heeft slechts 1 voedingskabel en op jaarbasis kan dit al snel heel wat kilowatt verschil maken.

In 2020 heeft Apple de zogenaamde M1 chip geïntroduceerd. Dit is een van de snelste computerchips die er is. De modellen die vanaf November 2020 op de markt zijn gekomen beschikken hierover. Echter zijn er al weer heel wat nieuwe modellen gekomen en daardoor worden deze weer een stuk goedkoper. In principe is er weinig verschil tussen de modellen van toen en nu. Echter kan het prijsverschil toch snel oplopen tot een paar honderd euro afhankelijk van het model.

Een snelle en betaalbare muis kopen

Betaalbare Logitech muis kopen ? Dat is iets waar Logitech in weet uit de blinken. Daarnaast zijn ze de laatste jaren erg innovatief geweest en zo heb je niet alleen een goedkope muis, maar ook een snelle. Tevens beschikken ze vandaag de dag veelal over ergonomische designs. Dit zorgt ervoor dat de bediening fijn is en je minder snel last krijgt van kramp of andere spierklachten. Daarnaast werkt dit model niet alleen op computers en laptops, maar op alle apparaten die over bluetooth beschikken. In theorie kun je hem dus ook gebruiken voor een smartphone of tablet.