Microproducts
Image default
Electronica en Computers

Voor al uw tweedehands Apple producten kan je hier terecht!

Heeft u al eerder van iUsed gehoord? Dit is een populair en groot bedrijf binnen het verkopen van tweedehands Apple producten. Bij de Apple store kunt u tegenwoordig ook refurbished apple devices kopen, echter zullen deze vaak heel erg weinig in prijs verschillen ten opzichte van de nieuwprijs. Dat gaat radicaal anders bij iUsed, waar u een eerlijke prijs betaald voor een tweedehands apple product. In dit blogartikel vertellen wij u meer over dit bedrijf en de mogelijkheden die het voor u kan bieden op het gebied van refurbished apple producten.

Wat is refurbished?

Een refurbished product betekent dat het om een opgeknapt of gerenoveerd product gaat. Dat is de Nederlandse vertaling voor dit van origine Engelse woord. Voor elektronica betekent dat het gaat om het kopen van opgeknapte elektronica. Gebruikte refurbished Apple producten worden grondig getest en gecontroleerd voordat deze weer worden verkocht. Dit maakt het kopen van een refurbished product een betere keuze dan het kopen van tweedehands Apple producten bij een particulier. Via marktplaats kan iemand u geen garantie over de werking van de laptop of iPhone geven. Bij refurbished verkopers, ook wel resellers genoemd, heeft u veel meer zekerheid! Niet alleen doordat deze aanbieders de apparatuur inspecteren en opknappen waar nodig, maar ook door het geven van garantie bij aankoop! Zo zeker zijn de leveranciers van tweedehands Apple producten over de werking van deze producten. Bij iUsed krijgt u standaard maar liefst twee jaar garantie. Dat is net zoveel als u op een nieuw product krijgt. En bij iUsed betaalt u ook nog eens 15-30% minder dan voor een nieuw product!

iUsed is een betrouwbare Nederlands bedrijf

iUsed is een Nederlands bedrijf, waar het hoofdkantoor is gevestigd in Nieuwegein, nabij Utrecht. Het is onderdeel van de NEG Group BV, dat al meer dan 22 jaar gespecialiseerd is in de in- en verkoop van tweedehands Apple producten. Geen tekort aan ervaring. Op Trustpilot krijgt iUsed een 9.3 in totaal op moment van schrijven van haar klanten! Dat is een hoge score als je bedenkt dat er veel fout kan gaan bij het opknappen, kopen en versturen van refurbished devices. Wat klanten zeggen over iUsed is dat de levering snel is en de producten functioneren zoals gewenst.

Met het Refurbished keurmerk..

Het Refurbished keurmerk werd dit jaar in het leven geroepen om garant te staan voor de betrouwbaarheid van refurbished apple producten. Voor alle iPhones draagt iUsed dit keurmerk. Voor andere devices is het namelijk nog niet mogelijk om hiervoor een keurmerk te dragen. iUsed wordt door audit partij TUV SUD gecontroleerd op alle bedrijfsprocessen en punten waarop een refurbished iPhone wordt getest. Dit is een onafhankelijke partij die bekend staat als dé keuringsinstantie binnen de elektronica branche. De iPhones worden op maar liefst 50 facetten gecontroleerd.

En bied alle soorten tweedehands Apple producten aan!

Bij iUsed kunt u ieder type tweedehands apple product vinden. Van MacBooks, iMacs, iPads tot en met iPhones. Binnen elk van deze categorieën vindt u een ruim assortiment. Er wordt duidelijk aangegeven om welke hardware het gaat. En de nieuwst mogelijke software op het apparaat zal voor u worden geïnstalleerd. Naast het apparaat van uw keuze krijgt u ook op de accu en meegeleverde accessoires twee jaar garantie! Door de hoge betrouwbaarheid en hoge mate van service die iUsed levert, kun je op je gemak bekijken of je fijne tweedehands Apple producten kunt vinden!