Microproducts
Image default
Electronica en Computers

Een ideale volume licentie voor uw bedrijf

Ook problemen met het managen van allerlei verschillende licenties? Continu licenties die verlopen als u het absoluut niet kunt gebruiken? Kies dan voor het gemak van een volume licentie. Het voornaamste voordeel van een volume licentie is dat dit een licentie betreft die vele keren geïnstalleerd kan worden, met gebruik van één licentiecode. OnnIT biedt u de keuze uit meerdere volume licenties van verschillende vendoren, beschikbaar bij hen onder een reeks aan contractvormen. Denkt u hierbij aan zulke pakketten als Veeam en Citrix. De contractvorm van de volume licentie die voor uw bedrijf geschikt is zal verschillen. Geen idee welke volume licentie het beste schikt in uw situatie? Onafhankelijk advies vindt u bij de specialisten van OnnIT.

Nooit meer onoverzichtelijke licentieovereenkomsten

De digitale markt zorgt ervoor dat de positie van uw licentie strategie met regelmaat verandert. Daarom is dient uw onderneming in de gaten te houden of de software die u gebruikt nog steeds past bij deze veranderende markt. Door het aanscherpen van uw licentie strategie kunt u zowel financiële als operationele voordelen verwerven. Als u overstapt naar een volume licentie kunt u een complexe en onoverzichtelijke licentiepositie direct kwijt. Door het zo wederom het overzicht te verkrijgen kunt u slimmer, sneller en werkplekonafhankelijker werken. OnnIT zorgt ervoor dat u naast advies over de aanschaf van een volume licentie ook advies ontvangt betreft het onderhoud van deze licenties. Zodra u in de toekomst een ander type volume licentie beter kunt gebruiken kan OnnIT u hier direct over adviseren.

Welk soort volume licentie wilt u gaan toepassen?

Om eens en voor altijd vast te stellen welk type volume licentie het beste bij uw bedrijf past, wilt u een aantal factoren in acht nemen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de grootte van uw bedrijf. De volume licentie van bijvoorbeeld Citrix kan toegepast worden op een organisatie van vijf gebruikers. Denkt u een licentie niet op de lange termijn nodig te hebben, dan is het huren van een licentie dan wellicht interessanter voor u. Daarom is het van groot belang dat u zich goed laat adviseren over de staat van de verschillende licenties. Ook interesse in het aanschaffen van een volume licentie bij OnnIT? Dan profiteert u immers gelijk van de scherpe kortingen die zij aan hun klanten doorberekenen. Dit kunnen zij doen vanwege hun hoge inkoopvolumes. Wilt u graag eerst wat meer informatie ontvangen, neemt u dan direct contact met dit bedrijf op. U zult zo direct ontdekken wat voor u de beste oplossing is.

https://onnit.nl/