Microproducts
Image default
Bedrijven

Nieuwe sneakers

Het kan erg lastig gaan, maar ook heel soepel, het vinden van een nieuwe schoen. Een nieuwe schoen vinden is voor sommige, waaronder ik, een groot drama. Nooit kom je iets tegen wat je leuk vindt. Ondertussen zijn je oude schoenen zo vertrapt dat je sokken de grond raken. In dit artikel vindt je een aantal tips rondom de laatste schoenentrends.

 

De sneaker is niet meer weg te denken van de moderne samenleving. Het is een kwestie van tijd totdat de sneaker te vinden is onder het maatpak. De sneaker kan tegenwoordig alle kanten op. De sneaker is van oorsprong een sportschoen, dit is nu niet meer het geval, een sneaker is veel meer als dat. Het voordeel van de sneaker is dat ze vaak erg comfortabel zitten.

 

Op dit moment zijn er een aantal sneakers die voor mij erg positief opvallen. Als eerste de Yeezy’s van de Amerikaanse rapper Kanye West. Deze sneakers zijn erg populair en moeilijk te verkrijgen. Echter wanneer je in het bezit ben van een paar, heb je toch een toffe sneaker te pakken. Een andere sneaker die mij is opgevallen is van het merk Filling Pieces. Dit is een Nederlandse schoenenmaker. Sinds kort zijn ze ook sneakers gaan maken, die er naar mijn mening goed uitzien.  

 

Maar de sneaker heeft ook haar nadelen ze zouden snel vies worden. De reden hiervoor is dat veel sneakers vaak deels wit zijn. Wit wordt natuurlijk erg snel vies, om dit tegen te gaan kan je witte schoenverf gebruiken om de schoen toch mooi te houden. Elke schoensoort is natuurlijk anders, het is daarom ook lastig om sommige stoffen schoon te houden. Voor lederen en suede schoenen kan leer- of suede verf worden gebruikt. Een ander probleem van de sneaker is dat de sneaker soms snel kapot is. Mijn tip om dit tegen te gaan is doe zuinig met de sneaker. Probeer ook af te wisselen van schoenen om de schoenen niet over te belasten.

 

Meer weten : bezoek de bron