Microproducts
Image default
Bedrijven

Je eigen huis verkopen om op deze manier geld te besparen

Eigen huis verkopen, minder kosten

Wil jij je eigen huis verkopen om zo geld te besparen bij de verkoop? Bij  het verkopen van je eigen huis komt veel kijken. Het is hierbij van belang dat je goed nadenkt over alles wat er moet gebeuren en op deze manier niet voor verassingen komt te staan. Je kunt bij het verkopen van je eigen huis overwegen een makelaar in te schakelen om je te helpen bij de verkoop. Echter is dit niet nodig. Het verkopen van een huis zonder hierbij een makelaar in te schakelen is namelijk iets wat steeds meer mensen doen. Dit komt omdat deze manier veel geld bespaart en de verkoop zo zelf ingedeeld kan worden. Een andere optie is om de woning te verkopen aan een makelaar. Bij huisverkopenaanmakelaar.nl is dit mogelijk. Wij kopen woningen aan om zo onze vastgoedportefeuille te kunnen vergroten. 

 

Hoe kun je zelf je huis verkopen?

  1. Ten eerste moet je overwegen of je eerst je woning gaat verkopen of eerst een nieuwe woning gaat kopen. Het antwoord dat u hier overweegt is erg afhankelijk van hoe het er aan toe gaat op de woningmarkt.
  2. Vervolgens moet je nadenken of je de woning zelf gaat verkopen, of de woning toch uit handen geeft aan een verkoopmakelaar. Bij het inschakelen van een makelaar ben je verzekerd van de kennis, maar betaal je wel veel makelaarskosten.
  3. Het is belangrijk dat op voorbereiding van de verkoop van de woning en het houden van bezichtigingen, achterstallig onderhoud van de woning wordt aangepakt.
  4. Het bepalen van een goede vraagprijs is van groot belang. Hiermee kun je er namelijk voor zorgen dat de woning op een eerlijke manier zo snel mogelijk verkocht wordt.
  5. Vraag het energielabel aan. Op deze manier weten potentiële kopers of de woning zuinig is. Dit kan verbeterd worden door de woning te verduurzamen.
  6. Bij het zelf verkopen van de woning moeten ook zelf bezichtigingen geregeld worden.
  7. Bij het ontvangen van een bod, moeten onderhandelingen beginnen. Hierbij is het belangrijk dat van te voren een minimaal bedrag vastgesteld is.
  8. Bij overeenstemming tussen beide partijen, kan een koopovereenkomst opgesteld worden.
  9. Wanneer de bedenktijd verstreken is en de financiering geregeld is, is de verkoop van de woning rond.

 

Snel huis verkopen

Wil je snel je huis verkopen zonder hier al te veel moeite voor te doen en tijd in te steken, verkoop je woning dan aan een vastgoedmakelaar als ons. Door je bij ons aan te melden ontvang je gratis en geheel vrijblijvend een bod op je woning.

http://huisverkopenaanmakelaar.nl/