Microproducts
Image default
Bedrijven

Shop bij Eco-Company voor al jouw duurzame producten

Shop bij Eco-Company voor al jouw duurzame producten

Eco-Company is een webshop die vol staat met verschillende ecologische producten. Bij deze producten houd Eco-Company rekening met een zo klein mogelijke voetafdruk op onze planeet. Dit wil zeggen dat wij er alles aan doen om duurzame producten aan te bieden en hier een strenge selectie op hanteren. Zo moet niet alleen het product duurzaam zijn, maar om hoe het product geproduceerd is. Wij bieden een mooi assortiment badkamer en keukenproducten aan die vaak dagelijks worden gebruikt. Wij zorgen ervoor dat uw dagelijkse producten ecologisch kunnen worden.

Waarom kiezen voor Eco-Company?

In het hierboven genoemde kopje staat dat wij ook rekening houden met de productie van onze producten. Dit is iets wat vaak wordt vergeten door andere “natuurlijke producten winkels” Wij streven naar 100% handgemaakte producten en als dit niet het geval blijkt te zijn zullen wij met de fabrikant zoeken naar natuurvriendelijkere manieren om het product te produceren. Dit is een van de onderscheidende zaken waarom Eco-company vooruitloopt op de concurrentie. Hierbij komt ook ons ruime assortiment badkamer en keuken producten wat wij allemaal voorradig hebben waardoor wij de bestelde producten vaak nog dezelfde dag naar u toe kunnen verzenden. Mocht u vragen hebben of iets missen in ons assortiment kunt u ons hoogstpersoonlijk benaderen via de mail af telefoon.

Duurzame body bars

Neem nu onze ecologische en milieuvriendelijke body bars. Deze is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en is met de handpers gemaakt. Uiteraard bevatten onze body bars geen kunstmatige of stimulerende middelen. Wel geven onze producten op een natuurlijke wijze de huid dé verzorging die de huid soms nodig heeft. Wel is rekening gehouden met het uiterlijk en de geur van de body bar zodat deze een luxe uitstraling heeft en uiteraard heerlijk ruikt.

Meer weten : bezoek de bron