Microproducts
Image default
Bedrijven

LED verlichting op de werkplek

Maakt u nog steeds gebruik van TL-lampen in uw kantoor of bedrijfspand? Dan is nu het uitgelezen moment om over te stappen op energiezuinige LED verlichting. Het imago van LED lampen is de laatste jaren steeds beter geworden. Er is steeds meer mogelijk met dit soort verlichting en eigenlijk is het in alle situaties en ruimtes toe te passen. Bij LED Design Holland zijn we dan ook gespecialiseerd in alles wat met LED verlichting te maken heeft. We hebben voor elke ruimte de perfecte oplossing als het om verlichting gaat.

LED verlichting bedrijfshal

Of het nu gaat om een fabriekshal, loods of magazijn, ook deze grote ruimtes kunnen prima worden verlicht met LED lampen. Sterker nog, LED lampen bieden een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Het is energiezuinig en veilig en gaat lang mee. LED Design Holland heeft voor elke ruimte het juiste soort LED verlichting. Of de lampen nu op grote hoogte hangen of in vochtige ruimtes, wij zorgen dat alles optimaal verlicht wordt. Wanneer u bij ons aanklopt voor LED verlichting bedrijfshal, maken we dan ook eerst een lichtplan.

Optimale winkelverlichting

Wat voor winkel u ook heeft, de juiste verlichting is belangrijk. Producten moeten goed zichtbaar zijn, maar in veel gevallen is ook de sfeer belangrijk. Bij LED Design Holland zijn we dan ook gespecialiseerd in het installeren van optimale verlichting op strategische plekken in uw winkel. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld bepaalde producten in de spotlights zetten en de sfeer creëren die past bij uw merk. LED winkelverlichting is al lang niet meer alleen maar wit en fel. LED Design Holland heeft LED lampen in alle mogelijke kleuren en tinten. Wilt u weten wat we voor uw ruimte of pand kunnen doen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

https://www.leddesignholland.nl/