Microproducts
Image default
Bedrijven

Showroomverlichting en tips om een betere koopsfeer te creëren

Of u nu hottubs of auto’s verkoopt, grote producten zoals deze worden het best tentoongesteld in een grote open showroom waar klanten op hun gemak kunnen rondkijken en ervaren verkooppersoneel hebben om u te helpen bij eventuele vragen. Maar een grote, open ruimte is niet het enige dat nodig is om een ​​positieve omgeving te creëren! Overweeg de volgende tips, waaronder hoe u de verlichting voor uw showroom kunt verbeteren, om uw gebouw om te toveren tot een boeiendere winkelervaring:

 

Gevarieerde verlichting in de showroom zelf

Goede verlichting voor uw showroom is enorm belangrijk. Maar hoe zorgt u nu voor goede verlichting voor uw showroom. Vermijd het gebruik van alleen heldere overheadverlichting, hoogbouwverlichting als uw showroomverlichting. Hoewel LED-hoogbouwlampen een goed uitgangspunt zijn om ervoor te zorgen dat alles op de juiste manier wordt verlicht, kunt u ook overwegen om een ​​mix van showroomverlichting op de vloer zelf te gebruiken. Gebruik heldere om uw producten te laten opvallen en de aandacht te vestigen op hun vakmanschap. Maar felle verlichting moet niet worden verward met fel en hard. Werk samen met een professional om die mooie sweet spot tussen zwak en onaantrekkelijk helder te vinden.

Voeg krachtige verlichting toe aan uw buitenkant

Hoewel de buitenkant misschien niet hetzelfde is als uw showroom, is het uitzicht uit het raam een ​​belangrijk onderdeel van uw algehele showroom-look. Veel potentiële autobezitters doen hun boodschappen ’s avonds. Vooral in de winter kunnen de avonduren donker zijn en de zichtbaarheid en aantrekkingskracht van uw voorraad sterk verminderen. De krachtige verlichtingsoplossingen van Titan LED kunnen uw kavel zo helder maken als overdag en uw prachtige auto’s op hun best laten uitkomen. Dit maakt het buitenterrein aantrekkelijker en verhoogt het verkeer naar uw dealer aanzienlijk.

Integreer unieke en interessante etalages

Voordat een klant uw showroom binnenloopt, moet hij er eerst voor lopen. Natuurlijk spelen internet en traditionele marketing zeker een rol bij het binnenhalen van mensen. Maar als u een autodealer of winkel in een groot winkelcentrum heeft, kan ook de manier waarop u de buitenkant van je winkel uitstalt een grote impact hebben.

Rustige en rustgevende muziek

Dit is natuurlijk een algemeen advies, want voor sommige bedrijven zal hun niche grotendeels bepalen voor welke muziek hun klanten het meest ontvankelijk zullen zijn.

https://firefly.online/showroom-verlichting/