Microproducts
Image default
Telefonie

Sim only kopen

Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om een simonly abbonnement te nemen in plaats van een abbonement met een gratis telefoon er bij . dit wordt ook wel een zogenaamd simonly abbonement genoegd. Wat een simonly precies is en waarom steeds meer mensen hier gebruik van maken vertellen we u graag in dit artikel. Als u ook interesse heeft om goedkoper te telefoneren met een sim only kaart dan zou u zeker eens moeten klikken op de links in dit artikel. U komt direct op een speciale pagina waar u alles over sim only abbonementen kunt vinden en ook direct kunt vergelijken zodat u altijd de bestel deal kuntbemachtigen. 

 

Wat is een simonly

De naam zegt het eigenlijk al een beetje. Dit is alleen een simkaart, je krijgt natuurlijk wel een abbonement op deze simkaart zodat je er mee kunt bellen en eventueel ook internetten. De sim only is voornamelijk in opkomst omdat mensen steeds meer willen besparen op de telefoonkosten.

 

Goedkoper op de lange termijn

Het grote voordeel is dat een sim only abbonement op de lange termijn vooral een stuk goedkoper is. Omdat steeds meer mensen dit ontdekken wordt de stap naar een simkaar tmet abbonement snel gemaakt. Indien je nog beschikt over een oude telefoon die simlockvrij is kun je die ook gewoon gebruiken. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat een simonly abbonement een sutk goedkoper is dan een abbonement waar je een telefoon gratis bij krijgt. Uiteindelijk betaal je zelfs extra voor de telefoon!

Meer weten : bezoek de bron