Microproducts
Image default
Zakelijk

De beste tablethouders voor zakelijk gebruik – Updated 2021 editie

Wat zijn de beste tablethouders voor zakelijk gebruik? Waar moet je op letten bij het kopen als u een tablethouder zakelijk wil gaan gebruiken? Antwoord op deze vragen en meer informatie over het aanschaffen van een tablethouder voor bedrijfsmatig gebruik kan u vinden in dit artikel. Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Stuur ons een bericht via de comments, wij helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste accessoires voor uw zakelijke tablet.

Uitstraling, ontwerp, gebruikte materialen en afwerking

Wat uw tablet uitstraalt moet overeenkomen met hetgeen het image van uw bedrijf moet uitstralen. Wij adviseren om dit gelijk te trekken met de waarden en missie van uw bedrijf. Dus bent u een exclusief bedrijf met hoogwaardige producten, kies dan bij voorkeur voor een tablethouder die daarbij past. 

Budget: Wat mag uw aanschaf kosten?

Zakelijk gezien draaien we elke cent drie keer om voordat we ‘m uitgeven. Hoewel u voor een aantal tientjes al een goede basic tablethouder kan kopen kan het flink in de papieren lopen als u voor een high end model met allerlei opties kiest. De kosten voor een tablethouder varieren van een paar tientjes tot enkele honderden euro’s voor een specialistisch product.

Extra opties en functies: Anti diefstal, extra bescherming

Gaat u de tablet alleen zelf op kantoor gebruiken of zal de tablet ook in openbare gelegenheden zoals beurzen gebruikt worden? Afhankelijk van uw doelstelling is het aan te raden om verschillende opties te overwegen. Denk bijvoorbeeld aan een tablethouder met anti diefstal opties. Of overweeg een extra sterke tablethoes die water- en stofdicht is als u vaak op bouwplaatsen werkt. 

Soorten tablethouders: Welke houder is geschikt voor uw bedrijf?

Tablethouders zijn er in ontelbare variaties maar in de basis zijn er vier categorieën: 

Wandhouders maken het makkelijk om een tablet op elk gewenst verticaal oppervlak te monteren. Denk hierbij aan regelpanelen via apps op de tablet of domotica apps die u kan bedienen via de tablet. Wandhouders kunnen ook dienst doen als toegang controle, in- en uitklok systeem voor medewerkers of als informatief display in uw winkel. 

Tafelstandaards worden het vaakste gebruikt tijdens gesprekken met klanten of medewerkers. Door uw tablet in een stevige tafelstandaard te plaatsen heeft u uw handen vrij tijdens het gesprek en kan u op eenvoudige wijze de tablet naar uw gesprekspartner draaien. 

Vloerstandaards zijn de uitgelezen methode om op openbare bijeenkomsten leads te genereren of uw publiek te informeren over uw diensten en producten. Daarnaast zijn vloerstandaards uitstekend in te zetten als interactieve bewegwijzering op markten, beurzen en conventies.

Beschermings case en standaard zijn tot slot de “klassieke” tablethouders zoals iedereen ze kent. Deze standaard beschermhoezen worden veelal door magneten vastgeklemd aan de tablet waardoor deze beschermd is tegen krassen op het scherm. Er zijn ook varianten verkrijgbaar met extra bescherming zoals waterdichtheid. 

Tot slot: Wij helpen u graag

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over de aanschaf van zakelijke tablet accessoires? Laat het ons weten via de reacties hieronder en wij zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn.

Meer weten : bezoek de bron