Microproducts
Image default
Zakelijk

Waarom je moet kiezen voor tweedehands kantoormeubelen

Kantoormeubelen dienen nu eenmaal in orde te zijn wil jouw personeel het werk goed kunnen uitvoeren. Maar wanneer je erachter komt dat het niet in orde is zal je dan ook direct stappen moeten ondernemen. Nieuw meubilair aanschaffen is wellicht te hoog gegrepen qua budget. Ooit gedacht aan tweedehands kantoormeubelen? Uiteraard alsnog van goede kwaliteit maar dan wel een stuk voordeliger. Lees hieronder handige tips waar je op moet letten.

 

Tip 1: Zoek een bedrijf die bekend staat om tweedehands kantoormeubelen 

Online kan je het beste op zoek gaan naar een bedrijf die jou hiermee kan helpen. Vaak zijn er bedrijven te vinden in Google die jou hier graag mee op weg helpen. Let er dan alsnog op dat je dan wel bij de juiste terecht komt. Zo heb je bijvoorbeeld het bedrijf Mauron. Mauron levert werkbare kantoormeubelen voor een vaste lage prijs. Daarnaast bekleden zij de bureaustoelen opnieuw zodat niemand ziet dat jij hebt gekozen voor tweedehands kantoormeubelen! 

 

Tip 2: Vraag altijd een offerte op 

Weten wat het totaalbedrag gaat worden is wellicht het belangrijkste van allemaal. Je wilt het beste voor jouw team, alleen moet het dan wel betaalbaar zijn. Hiervoor is het aan te raden om altijd te kiezen voor een offerte. Met een vrijblijvende offerte krijg jij een duidelijk beeld wat de kosten zijn en hier zullen dan ook geen addertjes onder het gras zitten. 

 

Tip 3: Ga testen! 

Waarschijnlijk zal je hier niet aan denken, maar vergeet vooral niet het meubilair te testen alvorens je akkoord geeft. Zelf testen of dat het comfortabel zit maakt het maken van een keuze ietwat eenvoudiger.