Microproducts
Image default
Meubels

Top 3 tweepersoonsbedden van 2021

De slaapkamer is een plek waar jij een groot deel van je leven besteed, en waar elke emotie bij komt kijken. Het is daarom maar al te belangrijk dat het belangrijkste item in de kamer ook jouw favoriet is, het bed. En wat zijn nou eigenlijk de top 3 tweepersoonsbedden van 2021?

NUMMER 1: Een boxspring

Éen van de redenen dat de boxspring op nummer 1 staat is dat het prachtige strakke bedden zijn die een groot luxegevoel uitstralen. En boxspring bedden zien er niet alleen super chique uit, ze liggen ook echt geweldig. Doordat je bij eenboxsprings zowel een koudschuim matras als met een gelschuim, traagschuim of pockerveren matras kan gebruiken, kan je je jouw bed precies aanpassen op jouw behoeftes. Bij een boxspring is je lichaamsbouw, gewicht en slaappositie erg belangrijk, kies er daarom ook voor om je goed te laten adviseren wanneer je er een wil aanschaffen. Daarbij hebben ze namelijk een geweldige luchtcirculatie en daarom een goede hygiëne. Een boxspring is misschien wat duur, maar het is de prijs zeker waard.

NUMMER 2: Een bed met opbergruimte

Op nummer 2 staat een bed met opberg ruimte, en ik hoef vast niet te vertellen waarom dit is. Deze bedden zijn ideaal als je weinig ruimte hebt om jouw spullen weg te kunnen pakken. Maar ook als je de ruimte wel gewoon hebt zijn deze bedden super om die ruimte ook gewoon te kunnen behouden. Ook zijn er erg veel verschillende modellen van dit soort bedden. De opbergruimte kan onder de lattenbodem zitten, maar je hebt ook bedden waarbij er open vakken aan de zijkant van je bed zitten. Dit geeft een abstract en origineel effect, super leuk voor boeken of dergelijke. Tot slot, mijn favoriet, bedden waarbij er een open kast aan het voeteneinde verbonden zit. Hierdoor is het voeteneinde hoger dan normaal wat zorgt voor een soort scheiding tussen de rest van de slaapkamer en het bed. Extra veel privacy dus. Deze kasten kan je voor alles gebruiken, die oude kledingkast heb je nu niet meer nodig dus!

NUMMER 3: Een kingsize bed

Een kingsize bed is een bed met die vaak breder is als lang, wat dus zoals de naam al zegt voor een koninklijk gevoel zorgt. Vaak zijn deze bedden rond de 180 cm x 200 cm. Erg begrijpelijk dus waarom het kingsize bed de top 3 gehaald heeft. Deze bedden zijn er in talloze varianten. Van luxe brede hoofdborden met bijpassende nachtkastjes tot een strak model voor midden in de slaapkamer. Een matras voor dit model is wel iets waar je even over na moet denken. Je kan gaan voor een enkel matras, maar doordat de matrassen zo breed zijn is de kans om snel doorlig plekken te ervaren erg groot. Persoonlijk zou ik gaan voor twee eenpersoons matrassen met een topper bovenop. Dit ligt niet alleen geweldig, het laat het bed ook nog hoger lijken, wat een nog luxer gevoel met zich mee brengt. Wil je helemaal een groot bed? Kies dan een bed van 200x200cm!