Microproducts
Image default
Bedrijven

Maak het registreren van gewerkte uren zo makkelijk mogelijk

De urenregistratie van je personeel bijhouden is een hele klus en kost beslist veel werk. Met Keeping wordt het je erg makkelijk gemaakt. Als je Keeping gebruikt word het registreren en verwerken van gewerkte uren eenvoudig. Dit is voor zowel werkgever als werknemer erg handig. Binnen een paar seconde kunnen alle uren gedeeld worden.

 

Een stukje geschiedenis

Employes is een bedrijf opgericht op Nederlandse bodem. Zij houden zich bezig met het ontwikkelen van software om de urenadministratie zo makkelijk mogelijk te maken. Employes groeit mee met jouw bedrijf en blijft gemakkelijk in gebruik, daarom is het geschikt voor zowel de kleine ondernemer als het MKB. Daarnaast beschikt de software van Employes over een bijzonder fijne gebruikservaring.

 

 

Salaris binnen een ogenblik uitbetalen

Op het moment dat jij of je personeel per uur betaald wordt, is het vanzelfsprekend dat hier een goede registratie bij komt kijken. Keeping timemanagement is zo’n registratiesysteem. Nu kan je diezelfde urenregistratie uit Keeping gebruiken en direct doorsturen naar Employes om nauwkeurig en gemakkelijk te registreren hoeveel uren gewerkt zijn en op basis daarvan een salarisstrook maken.

Employes kun je eenmalig via de instellingen koppelen aan je Keeping-organisatie en vervolgens kun je in het teamoverzicht kiezen voor het verlonen van personeel. De namen van je Keeping-teamleden worden gebruikt om automatisch de juiste personen uit Employes op te halen.

Daarna matchen we de opgehaalde namen uit Employes met je Keeping-teamleden om automatisch de goede urenselecties te maken voor elke medewerker. Zo kan je zien welke teamleden hoeveel uren hebben gewerkt in een specifieke periode alvorens je de uren doorstuurt naar Employes. Met een paar klikken stuur je alles door en kan je in Employes een loonstrook maken.

 

 

 

 

Employes-koppeling

Personeel dat per uur betaald word, zoals oproepkrachten of weekendhulp, zijn geschikt om gebruik te maken van de Employes-koppeling. Wanneer je als medewerker met een geschikt contracttype hebt verschijn je in Keeping met de vermelding ‘Flexcontract’.

Werknemers met een ander type contract zijn voor de huidige koppeling met Employes voorlopig buiten beschouwing gelaten.

https://keeping.nl/timemanagement