Microproducts
Image default
Bedrijven

Hoe manage jij je tijd? Wij delen een belangrijke tip.

Als we het over timemanagement hebben dan hebben we het over effectiviteit en efficiëntie. Door je tijd beter in te delen, haal je het meeste uit je dag. Wij delen graag een timemanagement tip met jou.

 

Tip: Gebruik tijdblokken waarbinnen jij je tijd verdeelt

Een van de meest genoemde manieren om beter te worden in timemanagement is het verdelen van je tijd in blokken. Je kunt de tijdsblokken afstemmen op je eigen werkzaamheden. Als je je blokken ook nog verdeelt in blokken van verschillende tijden, blokken van 3 uur, 1 uur, 30 minuten of 15 minuten, kun je je werkzaamheden ook in het juiste blok plannen. Gebruik hiervoor ook je To Do list. Plan je tijdsblokken vervolgens op de handigste plekken in de dag in. Ben jij vooral aan het einde van de dag heel productief? Zet daar je grootse tijdblok neer. Tussen grote klussen, en dus ook lange tijdsblokken, is het wellicht handig om kleinere blokken in te plannen. Zo wissel je gedurende de dag af tussen werkzaamheden.

 

Je timemanagement onder de loep nemen kan eigenlijk alleen maar voordelig uitpakken. Bij Keeping helpen wij jou daar graag mee.

 

https://keeping.nl/timemanagement