Microproducts
Image default
Woning en Tuin

Thuisborg

Bij Thuisborg zoeken ze continu investeerders voor vastgoed. Zij doen namelijk aan je huis verkopen en terughuren. Oftewel; verzilverd wonen. Ik kan hen zelf in ieder geval van harte aanbevelen! Ik heb namelijk mijn eigen huis bij hen verkocht. En toen zijn zij een zoektocht gestart naar een investeerder. Zodoende dat ik het van diegene weer terug gehuurd heb.

Huis verkopen en terughuren

Zij doen dus aan huis verkopen en terughuren. Ik hoorde daar iets over op de radio. In een reclamespotje. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken. En zodoende kwam ik de website van Thuisborg tegen. Daar las ik dat zoiets met name interessant is voor ouderen, zoals ik. Ik heb namelijk wel degelijk vermogen. Echter zit dat vooral in de woning. Heel erg jammer natuurlijk. Daarom was dit voor mij een ideale oplossing. Vooral heel erg gericht op de toekomst. Want zoiets gebeurt al in Duitsland en Frankrijk. Maar hier in Nederland zie je dat nog niet zo veel. Uiteindelijk, na wat lovende recensies gelezen te hebben, heb ik contact opgenomen met Thuisborg. Degene aan de andere kant van de telefoon reageerde direct enthousiast toen ik aangaf dat ik geïnteresseerd ben in het huis verkopen en terughuren. Wij hebben direct een afspraak gemaakt. Dan zou er iemand langskomen bij ons thuis om te kijken of dat onze woning ook goed genoeg is voor het verzilverd wonen. Want wanneer het bijvoorbeeld niet goed onderhouden is of een slechte staat heeft, dan wordt het helaas niet mogelijk.

Ons huis goedgekeurd

Na bezoek van Thuisborg is ons huis gelukkig goedgekeurd! Zodoende dat die nu in de verkoop staat en er gezocht wordt naar een investeerder. En die werd ook al heel erg snel gevonden! Wij hebben een mooi bedrag afgesproken, waardoor beide partijen nu blij zijn. Ook danken wij Thuisborg voor het regelen van allerlei dingen die hierbij kwamen kijken.

Meer weten : bezoek de bron