Microproducts
Image default
Dienstverlening

Drukkerij voor proefschriften

Ter afronding van mijn studie op de universiteit, heb ik een proefschrift geschreven. Natuurlijk, dit is verplicht. Maar ik heb er echt met heel erg veel plezier aan gewerkt. En met het eindresultaat ben ik heel erg tevreden. Maar dat is allemaal puur inhoudelijk. Want ik heb nog geen idee hoe het er van de buitenkant uit komt te zien. Of überhaupt waar ik het laat drukken. In mijn zoektocht naar een drukkerij hiervoor, die gespecialiseerd zijn in proefschriften, ben ik uiteindelijk uitgekomen bij Printservice Ede. Wat mij betreft een echte aanrader! Ik leg graag uit waarom.

De omslag

Bij Printservice Ede kwam ik erachter dat je daar gratis een omslag kunt laten ontwerpen. Heel gaaf natuurlijk! Want in hun portfolio zag ik al heel erg veel mooie ontwerpen en voorbeelden staan. Voornamelijk met omslagen die zij zelf gemaakt hadden. En dat zag er zeer professioneel uit! Natuurlijk wil ik graag dat dat er mooi uit komt te zien, omdat ik er extreem veel tijd in heb zitten. En dan mag het er van de buitenkant natuurlijk ook goed uit zien. Zodoende dat ik contact met hen heb opgenomen. Daarbij gaf ik aan dat ik geïnteresseerd ben in het laten drukken van mijn proefschrift door hen. Maar dat ik ook de optie van een gratis omslag heel erg interessant vond.

Het eindresultaat

In de tijd dat mijn omslag werd ontworpen en daarna de proefschriften werden gedrukt, heb ik fantastisch contact gehad met hen. En dat met één contactpersoon. Zodoende versoepelde dat de communicatie enorm. En het eindresultaat is prachtig. Al snel kreeg ik de proefschriften thuisgestuurd. Ze zagen er net zo mooi uit als die op de website bij de voorbeelden! Wat mij betreft kan ik Printservice Ede dan ook van harte aanbevelen als jij nog een drukkerij zoekt voor jouw proefschrift. Voor meer informatie, check www.proefschriftenprinten.nl.

Meer weten : bezoek de bron