Microproducts
Image default
Dienstverlening

Glazenwasser Zoetermeer gezocht!

De eerste indruk van je bedrijfspand is heel belangrijk: zoals glazenwasser Zoetermeer, SOC-Facilitair zegt. Hier ben ik het helemaal mee eens. Daarom ben ik nu opzoek naar een glazenwasser Zoetermeer. Ik ben daar naar opzoek omdat ik niet over de middelen beschik om de ramen zelf te wassen. Op de begane grond gaat het prima, maar ik heb een pand met 3 verdiepingen en dus vindt ik professionele hulp erg handig. Lees in deze blog iets over SOC-Facilitair en wat zij voor mij hebben betekend.

SOC-Facilitair: Glazenwasser Zoetermeer

SOC-Facilitair is een schoonmaakbedrijf die zicht o.a. bezig houdt met het wassen van de glazen / ramen van een kantorencomplex of andere gebouwen. Je krijgt maar 1 keer de kans om een eerst, goede indruk te maken. Het is daarom vanzelfsprekende dat de ramen er schoon en verzorgt uit zien en dat alles om het pand heen netjes is, zoals de tuin. SOC-Facilitair voert de glazenwas werkzaamheden uit met o.a. behulp van ladders, maar doet ook aan telescopische glas bewassing. Dit houdt in dat er met een speciale borsten tot wel 13 meter hoogte de glazen met speciaal water worden schoon gemaakt. Het personeel van SOC is vakkundig en gecertificeerd en is uiterst ervaren! Ze hebben naast ervaring ook de kennis om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. Wil je meer informatie over glazenwasser Zoetermeer? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op: soc-facilitair.nl/schoonmaakbedrijf-zoetermeer/

Resultaat

Glazenwasser Zoetermeer is afgelopen week voor mij langs geweest om de ruiten te wassen. Ik was daar naar opzoek omdat ik de eerste indruk van de klant erg belangrijk.  En daar hoort de uitstraling van het pand ook bij! Na enkele uren was de glazenwasser klaar. We liepen alles nog even langs en het resultaat was super goed. Alles was netjes schoon gemaakt. En ik kan daarom SOC-Facilitair aan een ieder aanbevelen als glazenwasser Zoetermeer!

Meer weten : bezoek de bron