Microproducts
Image default
Woning en Tuin

Felle kleuren of juist neutraal

Wanneer je naar stijlen van mensen kijkt, bijvoorbeeld hun kleding keuze, zie je een enorme variëteit. Veel mensen kiezen graag zwart en grijs als kledingkeuze omdat dit vaak een veilige keuze is. Toch zijn er ook veel mensen die ontzettend goed weten te combineren en dan niet alleen met hun kledingkeuze, maar ook met het inrichten van hun woning. Ben jij ook zo creatief en kun je goed combineren? Dan ben je vast ook op de hoogte van woningtrends. Zo ben je bijvoorbeeld goed in het maken van een heerlijk en sfeervol plekje op je bank of bed. Als dit het geval is, dan is het de moeite waard om eens te kijken naar de HK Living kussens van Living and Company. Deze unieke en kwaliteitsvolle sfeerkussens zorgen ervoor dat jouw bank of bed een hele nieuwe luxe uitstraling krijgt. Zeker als je je creativiteit de vrije loop laat.

 

Sierkussens combineren Sierkussens kun je op verschillende manieren met elkaar combineren. Zo kun je kleinere en grotere sierkussens vaak zonder problemen met elkaar combineren. Zorg er wel voor dat de formaten van de kussens passen bij de formaat van je bank. Een enorm kussen bij een kleine bank staat vaak minder mooi. Belangrijker is het mixen van de kleuren met elkaar. Een redelijk rustige en neutrale kleur zoals beige, kun je vaak goed combineren met de kleur paars of rood. Je zou dan zelfs als toevoeging een deken kunnen aanschaffen met een donkerblauwe kleur. Verder zijn aarde kleuren vaak goed met elkaar te combineren en laat aardekleuren nu net de trend zijn van 2021.

 

Kussens decoreren Naast het combineren van kleuren, kun je er ook voor kiezen om verschillende stoffen te combineren. Zo kun je uit verschillende materialen kiezen zoals; fluweel, leer en katoen. Zorg ervoor dat deze stoffen prettig aanvoelen op je huid. Zo heb je maximaal comfort. Kies je voor sierkussens voor op je bed? Zorg dan dat ze niet in de weg liggen op het moment dat je wil gaan slapen. Een goede nachtrust is erg belangrijk. Je kunt een bijpassende deken over je bed heen leggen zodat je een mooie match hebt met de uitgekozen sierkussens. Zo hoef je geen nieuw bed overtrek aan te schaffen. Deze dekens kun je ook gebruiken als bijvoorbeeld een strandlaken of als mooie versiering over je bank. Met de kussens en dekens van dit merk kun je werkelijk alle kanten op!