Microproducts
Image default
Woning en Tuin

Lekker buiten zitten

Weer of geen weer, met een veranda overkapping kan je altijd buiten zitten. Je moet er niet aan denken dat je een feestje wilt geven en hebt daarvoor veel mensen uitgenodigd. De BBQ staat aan en het is erg gezellig. Vroeger werden er diverse parasols in de tuin opgezet om onder te kunnen schuilen wanneer het weer ineens omsloeg. Tegenwoordig hebben veel mensen ervoor gekozen om een mooie veranda aan te schaffen.  

Deze veranda zorgt ervoor dat een feestje niet in het water kan vallen. Bij Verandasol zijn diverse modellen te verkrijgen. Een open model, dus alleen een afdak. Of een model waar je heerlijk in kan vertoeven als het weer buiten koud en nat is. Door middel van schuifdeuren kun je deze overkapping helemaal dicht maken.  

Kies ook voor een mooie overkapping 

Zie jij jezelf al zitten in de winter, wanneer de tuin vol ligt met sneeuw, zit jij heerlijk onder een veranda overkapping. Een kacheltje zorgt ervoor dat de temperatuur, binnen, lekker warm blijft. Zo kan je wel avonden achtereen doorbrengen. Ook in de zomeravonden is een dak boven je hoofd in de tuin wel zo prettig. Niet alleen voor eventueel regen dat kan vallen, maar ook voor de vele vogels die overvliegen. Bovendien kan je kiezen voor een model met doorzichtig glas, of voor glas waar je niet doorheen kan kijken. Hierdoor hou jij je eigen privacy. 

https://verandasol.nl/verandas/