Microproducts
Image default
Woning en Tuin

Riool verstopt tiel verhelpen binnen 24 uur

Heeft u last van een verstopping in uw afvoer? Dan heeft u 2 opties. U kunt ervoor kiezen om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Neem dan contact op met ontstoppingsbedrijf Tiel. U kunt een ontstoppingsbedrijf vinden door te googlen op Riool verstopt tiel verhelpen binnen 24 uur. Ontstoppingsbedrijf Tiel kunt u het hele jaar telefonisch bereiken voor het verhelpen van een verstopping. Mocht u het inschakelen van een vakman te duur vinden, dan kunt u ervoor kiezen om de verstopping zelf eerst proberen op te lossen. Let op: u kunt hierdoor de verstopping juist erger maken. Daarom kan ik het u aanraden om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen.

Kosten verhelpen verstopping

Wanneer u op internet opzoek gaat naar de kosten voor het verhelpen van een ontstopping, dan zult u weinig informatie over de kosten kunnen vinden. Dit komt doordat de kosten voor het verhelpen van een verstopping afhankelijk zijn van verschillende factoren. Deze factoren zijn:

– De geschatte arbeidsuren

– De benodigde materialen

– Het soort rioolprobleem

– De grootte van het rioolprobleem

– Het soort woning.

Op basis van de korte inspectie die door de vakman wordt gedaan, wordt er een kostenindicatie gemaakt. Het kan zo zijn dat de kosten hoger uitvallen dan verwacht, wegens onvoorziene omstandigheden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de kosten lager uitvallen dan verwacht, dan hoeft u natuurlijk minder te betalen.  

Oorzaken verstopping

De oorzaken voor een verstopping verschillen per afvoer. Hieronder kunt u lezen wat veelvoorkomende oorzaken zijn van verstoppingen:

Etensresten zorgen vaak voor verstoppingen in de keukenafvoer. Veel mensen gooien hun etensresten in de afvoer. Deze etensresten blijven in de afvoer hangen wat uiteindelijk leidt tot een verstopping. De afvoer is geen prullenbak!

De combinatie van vet en etensresten in uw keukenafvoer is heel erg slecht. Wanneer u vet in de afvoer giet gaat het vet zich hechten aan de afvoer. Het vet hoopt zich steeds meer op en als hier ook nog etensresten bijkomen is de kans op een verstopping erg groot.

Verstoppingen in de douche worden vaak veroorzaakt door (lange) haren in combinatie met shampoo en conditioner. Haren blijven in de afvoer hangen, hierdoor blijven de shampoo en conditioner ook weer hangen in de haren. Dit leidt tot een verstopping.

 

Meer weten : bezoek de bron