Microproducts
Image default
Woning en Tuin

Advies en realisatie op groengebied

Groen is een belangrijk onderdeel in de tegenwoordige tijd. Om prettig te kunnen wonen en recreëren is het belangrijk dat daar voldoende ruimte voor is. Met name in stedelijke gebieden is het belangrijk dat er voldoende groene plekken zijn waar je bijvoorbeeld kunt sporten, spelen of genieten van de natuur. Een bedrijf als BTL zorgt ervoor dat deze plekken bestaan of gecreëerd worden. Voor meer informatie over wat het bedrijf doet kijk je het beste even op BTL.nl.

Voor advies, realisatie en bomen

BTL heeft drie verschillende afdelingen, te weten BTL Advies, BTL Realisatie en BTL Bomendienst. Binnen deze afdelingen zijn diverse specialisaties te vinden. BTL Advies staat garant voor advies op bomengebied, over de aanleg van groene zones, het beheer ervan enzovoort. Alle mogelijkheden staan op de website genoemd.

Groen aan laten leggen

De afdeling Realisatie zorgt ervoor dat adviezen ook uitgevoerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld als gemeente advies inwinnen bij BTL over het aanleggen van sportvelden en speelplaatsen en zorgt BTL er voor dat deze daadwerkelijk aangelegd worden. Zo kun je alles aan hen overlaten zodat het een stuk groener wordt en je gemeente goed leefbaar blijft voor de inwoners.

Alles voor bomen

Bomen zijn erg belangrijk voor mensen. Ze zorgen niet alleen voor voldoende zuurstof maar geven de omgeving ook een beter uiterlijk. De Bomendienst van BTL geeft boomtechnisch advies, kent een specialistische boomverzorging en is ook gespecialiseerd in boomziekten. Heeft een aantal bomen te kampen met een aandoening? Dan determineert BTL welke dat is maar probeert ze ook deze te genezen zodat de bomen behouden kunnen blijven. Naast het advies dat ze geven over de aanplant van geschikte bomen in een bepaald gebied kunnen ze deze meteen daadwerkelijk planten en onderhouden. Zo behouden ze altijd overzicht waar ze mee bezig zijn.

Meer weten : bezoek de bron