Microproducts
Image default
Woning en Tuin

Kies voor een luxe schaakbord van marmer

Als je op zoek bent naar een nieuw schaakbord, is het slim ook eens te kijken naar een schaakbord van marmer. Je zult misschien snel geneigd zijn om een reguliere schaakset aan te schaffen, maar deze hebben een stuk minder hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast heeft marmer nog een flink aantal voordelen ten opzichte van deze normale schaaksets. Ook zijn marmeren schaakborden een stuk toegankelijker qua prijzen dan veel mensen denken.

Wil je weten waarom een schaakbord van marmer ook een goede keuze is voor jou? Lees dan snel verder!

 

Een premium speelervaring gegarandeerd

Tijdens het spelen merk je vooral hoe premium een schaakbord van marmer eigenlijk aanvoelt. Alles wat je vast pakt is premium, van het bord tot alle pionnen. Een zet doen met deze pionnen is direct robuust en voelt stevig aan. Daarmee is een marmeren schaakbord direct erg geschikt voor vele potjes schaken tegen vrienden of familie. Wanneer je je marmeren schaakbord uit de kast haalt, zal je van nieuwe spelers ongetwijfeld een opmerking krijgen over de prachtige kwaliteit.

 

Een lange levensduur voor ontelbaar veel potjes

Marmer brengt niet alleen het premium gevoel met zich mee. Marmer als materiaal is ook daadwerkelijk een stuk meer premium dan andere schaakborden. Dat komt vooral naar voren in het slijtvaste van marmer. Als je een pion wat te hard wegzet of over het bord heen sleept, hoef je niet direct bang te zijn voor deuken of krassen. Zo heeft je marmeren schaakbord een lekker lange levensduur. De iets hogere aanschafwaarde verdient zichzelf op deze manier dus hoe dan ook terug. Ook is marmer gemakkelijk in onderhoud. Dat betekent enerzijds dus dan een langere levensduur beter gegarandeerd kan worden, maar ook met het schoonhouden van je schaakbord is dit ontzettend eenvoudig. Met een vochtige doek wrijf je het marmer zo weer blinkend schoon en lijkt je set weer als nieuw.

 

Waar koop ik een schaakbord van marmer?

Je koopt het makkelijkst je nieuwe schaakbord van marmer bij IndoMarmer.nl. Deze website heeft schaakborden in verschillende kleuren marmer, waaronder wit, crème, zwart of rood. Zo is er altijd een schaakbord dat past bij jouw wensen. Je krijgt hier ook een laagste prijs garantie. Neem hier dus snel een kijkje!