Microproducts
Image default
Woning en Tuin

Handige schuifdak

Een schuifdak kan heel handig zijn omdat je het in de zomer open kan maken om frisse lucht naar binnen te laten. Het komt dan ook vaak voor dat bij bestaande woningen een schuifdak wordt geplaatst.

De prijs voor het kopen en laten plaatsen van een schuifdak is tegenwoordig veel goedkoper. Nu wordt alles al in de fabriek gemaakt waardoor de kosten flink omlaag lopen. Normaal zou het schuifdak met de hand moeten worden gebouwd en dit is natuurlijk veel duurder. Nu kies je gewoon een schuifdak uit en daarna laat je het installeren.

Bij de meeste bedrijven waar je een schuifdak kunt kopen, kun je het ook laten installeren. Bij sommige zit de prijs voor de installatie ervan al inbegrepen bij de prijs van het schuifdak. Het is wel verstandig om dit altijd na te vragen zodat je later niet voor een verrassing komt te staan.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om online te winkelen naar een schuifdak waardoor je niet helemaal naar een bouwmarkt hoeft af te reizen. Je koopt het gewoon online en maakt vervolgens een afspraak om het te laten installerende voorwaarden hiervoor zijn verschillend per bedrijf en vraag het daarom altijd na of lees de voorwaarden op de website.

gardendreams.nl/

vanbeem.nl/