Microproducts
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zoekt u een ruimte die inspireert? Wij van C-Bèta bieden deze ruimte aan.

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij bieden unieke evenementenlocatie en bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

Wij mobaliseren het nieuwe werken. Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een bijzondere plek bij ons zorgt evoor dat jouw ambities naar een hoger niveau wordt getild. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. U kunt gebruik maken van de handige community app. Hier kunt u gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Circulair en duurzaam denken

Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is ook terug te zien in onze evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie noemen. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap ben je bij ons op het juiste adres. De ruimtes zijn goed voor concepten en ideeën te bedenken. Heb je wensen met betrekking tot de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Zo zijn er verschillende mogelijkheden: van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! 

Unieke evenementen

In veel opzichten zijn wij uniek. Zo hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Uw gasten worden ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Hoofddorp. Circulair denken speelt bij ons een belangrijke rol. Onze ruimtes inspireren uw gasten in een prachtige omgeving. Wat u ook in gedachte hebt, het kan bij ons! Komt u met een kleine groep of een grote groep? Bij ons bent u aan het juiste adres. Meer informatie over de ruimtes? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. En samen bieden we de oplossing die bij u past.  

 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten : bezoek de bron