Microproducts
Image default
Bedrijven

Voor elke auto de perfecte achteruitrijcamera!

Voor elke auto de perfecte achteruitrijcamera!

Welke auto je ook hebt, het is natuurlijk altijd belangrijk om veilig deel te nemen aan het verkeer. Een achteruitrij camera is een accessoire die je hier zeker bij kan helpen. Wanneer je gebruik maakt van een achteruitrijcamera neem je een stuk veiliger deel aan het verkeer en heb je een stuk meer overzicht op de weg. Door een achteruitrijcamera ben je je ook altijd bewust van wat er achter je gaande is op de weg. Het is belangrijk de juiste camera aan te schaffen voor de auto die je hebt, gelukkig zijn op www.achteruitrijcamerawinkel.nl voor verschillende modellen auto’s camera’s beschikbaar.

Ze hebben bijvoorbeeld de achteruitrijcamera Mercedes Sprinter, een model speciaal gemaakt voor deze auto. Deze camera kan op alle modellen vanaf 2007 worden aangesloten op het derde remlicht  van de auto. Deze remlicht functie kun je activeren door de voedingskabel aan te sluiten op de verlichting van de auto. De camera word geplaatst op het derde remlicht omdat de camera op deze manier het beste zicht heeft. De camera creëert op deze manier een maximaal zicht over zowel de voor als achterkant van de bus.

Een ander model auto waarvoor een achteruitrijcamera beschikbaar is, is de achteruitrijcamera Opel Vivaro. Ook deze camera moet worden geplaatst op het derde remlicht van de auto. Door de beschikking van een 120 graden lens is heel de achterkant van de auto inclusief de trekhaak zichtbaar. Ook beschikt de camera over een microfoon, op deze manier is het ook mogelijk om via audio te horen wat er zich achter de auto afspeelt. De camera kan worden aangesloten op modellen vanaf het jaar 2014.

Op de website van achteruitrijcamerawinkel zijn nog veel meer verschillende modellen camera’s beschikbaar voor verschillende auto’s. Nog opzoek naar een achteruitrijcamera die precies bij je auto past? Neem dan zeker even een kijkje op de site voor meer informatie over de verschillende camera’s die worden aangeboden.

Meer weten : bezoek de bron