Microproducts
Image default
Dienstverlening

Data herstel dikwijls mogelijk

Data herstel

Voor data herstel betaalt u bij Data Recovery Nederland nooit te veel. Wij doen eerst een vooronderzoek uit, en op basis van de diagnose beslist u of u data herstel door ons laat uitvoeren. In het zeldzame geval dat de reddingspoging mislukt is ons werk gratis.

Data Recovery Nederland acht uw computer waardevol. Wanneer er iets heeft plaatsgevonden, waardoor u tot uw schrik geen toegang meer heeft tot uw data, dan roept u DRN erbij voor data herstel. Wij onderzoeken en herstellen waar mogelijk uw computerdata. Maak kennis met onze website datarecoverynederland.nl.

Data herstel dikwijls mogelijk

Voor een maximale kans op volledig data herstel werkt Data Recovery Nederland in een eigen cleanroom. De cleanroom is voor onze specialisten, wat de operatiekamer is voor een chirurg. Gegevensdragers zijn erg kwetsbaar als ze worden geopend voor data herstel. We willen ze niet tijdens de herstelprocedure nog verder beschadigen.

Alle data verdwenen? Laat ons eerst een diagnose stellen:

• Slagingspercentage 95%

• Onderzoek zonder kosten

• Geen rekening als wij niets kunnen doen

De specialisten van Data Recovery Nederland kunnen in korte tijd vaststellen hoe ernstig een gegevensdrager beschadigd is en hoe groot de kans op een volledig data herstel is. Als het moet ronden we dit vooronderzoek binnen 24 uur af. Herstel kan helaas soms langer duren, bijvoorbeeld als er onderdelen ter vervanging besteld moeten worden.

Uitstekende klantvriendelijkheid

De werkwijze van Data Recovery Nederland is ongeevenaard in de markt. Wanneer u computer defect is kunt uw harde schijf gratis laten onderzoeken. Wanneer data herstel mogelijk is kunt u dit tegen een scherpe prijs laten doen en anders hoeft u niets te betalen. Service zoals het hoort op datarecoverynederland.nl.

Of het nu gaat om een usb-stick, een harde schijf of de geheugenkaart van een fotocamera, zodra u merkt dat uw gegevensdrager niet goed functioneert is het devies: afblijven. Hoe minder u zelf hebt geprobeerd, hoe groter de kans op volledig data herstel door Data Recovery Nederland is.

Ga voor data herstel naar DRN.

Meer weten : bezoek de bron