Microproducts
Image default
Dienstverlening

Bouwschadeherstel in verschillende sectoren

Als u op zoek bent naar een expert in klein bouwschadeherstel, zit u op de goede plek bij Dr. Vinyl uit Brakel. Dit bedrijf herstelt kleine schades voor verschillende sectoren, zoals automotive, de bouw, maritiem en het openbaar vervoer. U wilt natuurlijk dat schade door een specialist in schadeherstel wordt gemaakt. Dit bedrijf heeft een ruime ervaring met kleine schades en weet daarom precies wat nodig is om schades te repareren. Eelke reparatie wordt vakkundig en met aandacht uitgevoerd. Op deze manier realiseren zij het best mogelijke resultaat. U kunt terecht voor verschillende soorten bouwschadeherstel, zoals gevelherstel of een reparatie aan het interieur voor uw auto. Daarnaast worden zij vaak ingeschakeld voor het herstel van kunststof of aluminium kozijnen en diverse oppervlakteschades. Met elke soort schade weet deze specialist raad.

Interieurreparatie aan uw auto

Heeft u slijtage aan de binnenkant van uw auto? Bijvoorbeeld versleten autobekleding of autobekleding? Dan is het verstandig om een reparatie te laten uitvoeren aan het interieur van uw auto. Dit bedrijf zorgt ervoor dat uw autobekleding er weer splinternieuw uitziet. Doordat zij gespecialiseerd zijn in het herstellen van interieurschade, zijn zij de geschikte partner om u te helpen. De technieken die deze specialist gebruikt voor bouwschadeherstel hebben zij zelf ontwikkeld. Zij gebruiken deze methode al meer dan veertig jaar. Door deze training en het gebruik van de juiste materialen, bent u verzekerd van het beste eindresultaat. Voor meer informatie kijkt u op drvinyl.nl.

Kies voor een ervaren specialist om uw schade te herstellen

Dr. Vinyl is een bedrijf dat zich specialiseert in klein bouwschadeherstel. U kunt bij hen ook terecht als u schade heeft aan het interieur van uw auto en hiervoor een reparatie wenst. Schakel hen in voor het repareren van uw dashboard, autostoel, stuurwiel en autobekleding. Aan de hand van een zelfontwikkelde methode repareren zij elke soort schade.