Microproducts
Image default
Management

Mini business ideas

Mini bedrijfsideeën

 

1. Schoonheidssalon

Dit vereist het volgen van een soort opleiding in schoonheid en esthetische diensten die u gemakkelijk kunt krijgen van een instituut of bestaande salon. Als je dat eenmaal hebt, is dit een zeer winstgevende business omdat de behoefte aan schoonheidsdiensten bij vrouwen geen tekenen van sterven vertoont op korte termijn. Een schoonheidssalon is een zeer populaire en trendy business. U kunt het in uw eigen huis opzetten of uw klanten bezoeken.

 

2. Augurken maken

Het starten van een augurk bedrijf is een geweldig productie bedrijfsidee in India. Het heeft een zeer lage opstartkosten en verdienen grote winst. Als u deze speciale vaardigheid van het maken van smakelijke augurken hebt, kunt u een geweldig bedrijf van deze vaardigheid maken.

 

3. Agarbatti maken

In India is er een waanzinnige vraag naar Agarbatti’s. De totale markt voor deze business in India bedraagt ongeveer Rs.3600 crore. Gek toch?

 

Misschien is het tijd voor u om deel uit te maken van deze miljoen dollar industrie door het starten van een van de beste kleinschalige productie business ideeën. Agarbattis die in India worden gemaakt, worden ook geëxporteerd naar andere landen zoals de VS, Thailand en Engeland. Dus u kunt ervoor kiezen om de fabrikant te worden voor een agarbatti verkoper als u het zelf niet wilt verkopen. Of u kunt beide doen!

 

4. Bijles

Als je altijd al gek bent geweest op lesgeven, kan het geven van bijles een geweldig bedrijfsidee voor je zijn. U kunt ervoor kiezen om te beginnen met een onderwijsinstelling in uw omgeving of zelfs direct vanuit huis uw eigen lessen beginnen. Nogmaals, onderwijs is iets dat nooit uit de mode raakt, dus het is een constante bron van inkomsten.

 

5. Vaardigheid Lessen

Bijles hoeft niet alleen voor onderwijs te zijn. Je kunt lessen beginnen voor alles waar je goed in bent, zoals schilderen, dansen of zingen. Er zijn veel online platforms die u kunt gebruiken om meer mensen zich te laten inschrijven voor uw lessen.

 

6. Inhoud Schrijven

Als u een goede schrijver bent, dan kunt u beginnen met het aanbieden van uw eigen Content Writing diensten vanuit uw huis. Elke dag duiken er nieuwe websites op en er is een ongeëvenaarde behoefte aan inhoud. Aangezien de meeste startups niet de behoefte of middelen hebben om een in-house content schrijver in dienst te nemen, huren ze freelance content schrijvers in. Top freelance schrijvers verdienen zelfs 6-cijferige inkomens met het schrijven van inhoud vanuit huis. U kunt uw eerste project krijgen van Freelancing websites en langzaam uw eigen netwerk opbouwen.

 

7. Grafisch ontwerpen

Als je een oog voor design en kennis in Graphic design software, kunt u beginnen met uw eigen grafisch ontwerpen bedrijf. U kunt verbinding maken met potentiële klanten zowel in de online en offline markt. De meeste freelance websites geven ook mogelijkheden voor werk-thuis grafisch ontwerp diensten.

 

8. Imitatiejuwelenzaak

Imitatie- of fantasiejuwelen maken al bijna 300 jaar deel uit van onze cultuur. Tegenwoordig zijn juwelen met halfedelstenen erg populair op de markt omdat ze er mooi uitzien en ook betaalbaar zijn. Dit maakt het tot een van de meest winstgevende kleinschalige ondernemingen voor vrouwelijke ondernemers. U kunt uw sieraden inkopen en met winst verkopen.

 

9. Yoga instructie

Als u uw dag niet kunt beginnen zonder 10 Surya Namaskars, waarom zou u er dan geen bedrijf van maken? Als je yoga hebt geleerd en er dol op bent, kun je je eigen bedrijf beginnen om andere mensen te trainen in yoga. Je moet gecertificeerd zijn als yogaleraar om dit te kunnen doen. Je kunt je waarschijnlijk laten certificeren om les te geven bij het instituut waar je het zelf hebt geleerd.

 

10. Kaarsen maken

Kaarsen hebben altijd veel religieuze betekenis gehad. Met de opkomst van decoratieve en geurkaarsen, zijn ze ook een integraal onderdeel geworden van de woninginrichting en het interieurlandschap. Een onderneming in het maken van kaarsen is een geweldig idee voor kleinschalige vrouwelijke ondernemers die artistiek aangelegd zijn.

 

11. 11. Doek en jute tassen maken

Nu plastic zakken steeds minder worden gebruikt en in sommige delen van het land zelfs verboden zijn, is de vraag naar stoffen of jute zakken nog nooit zo groot geweest. Dit zijn biologisch afbreekbare, herbruikbare en milieuvriendelijke producten. U kunt dit bedrijf van huis uit opstarten. U kunt aan NGO’s of merken leveren of zelfs uw eigen merk beginnen als u gevoel hebt voor design en ze er buitengewoon uit kunt laten zien.

 

12. Babysit of kinderopvang

Er is veel vraag naar babysit- en kinderopvangfaciliteiten door de toename van het aantal stellen waarvan beide partners werken. Als u dol bent op baby’s en er op een verantwoorde manier voor kunt zorgen, kunt u een babysit- en kinderopvangdienst beginnen, wat heel minimaal is.

 

Het kan thuis worden begonnen en u kunt erover denken een plaats te huren als het aantal kinderen toeneemt. U moet investeren in wat speelgoed, wiegjes en matrasjes. Bovendien zijn EHBO-doosjes en luierpakketten een must.

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/