Microproducts
Image default
Vakantie

Weekend in de Ardennen boeken via deze specialist

Heeft u altijd al eens een bezoekje willen brengen aan de Ardennen en wilt u huisje voor een weekendje huren? Huur dan nu een vakantiehuis in het mooie gebied. Met het uitgebreide aanbod aan verschillende verblijven, boekt u gemakkelijk en snel een weekend weg! Tijdens het weekend in de Ardennen heeft u alle tijd om heerlijk te relaxen en te genieten van de prachtige omgeving. Of wilt u liever een sportief weekend weg vol adrenaline en actie? Van alles is mogelijk in de Ardennen. In de Ardennen zijn zoveel leuke en spannende activiteiten te beleven voor jong en oud zodat niemand zich gaat vervelen tijdens het gezellige weekendje weg.

Activiteiten in de Ardennen

In de Ardennen zijn veel oude grotten te vinden. Een heel aantal van deze grotten zijn toegankelijk voor bezoekers waarin u onder begeleiding een rondleiding door een grot kan krijgen. Niet alleen de grotten in de Ardennen zijn leuk om te bezoeken. Een mooie wandeling door de natuur of mountainbiken door de modder. Iets meer actie? Dan heb je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld te gaan kanovaren, raften of te kajakken. Bent u met de kleintjes op stap? Bezoek dan attractiepark Plopsa Coo, gelegen aan de Watervallen van Coo en bezorg de kinderen een dag vol lachen, zingen en plezier!

Ontspannen in de Ardennen

Wilt u toch liever lekker relaxen tijden uw weekend weg in de Ardennen? De Ardennen is ook zeker een plek om lekker tot rust te komen in plaats van alle wilde activiteiten. De stad Spa staat bekend om het bronwater maar met amper tienduizend inwoners is de stad al vele jaren erg aantrekkelijk voor toeristen vanuit de hele wereld. De ‘Thermen van Spa’ is de attractie van de omgeving. In het wellnesscentrum bevindt zich een buitenzwembad, sauna, bubbelbad en heerlijk stoombad. Het is ook mogelijk om diverse schoonheidsbehandelingen te reserveren zoals massages, gezichtsbehandelingen en andere diverse mogelijkheden om te ontspannen.