Microproducts
Image default
Vakantie

Tropische curacao verkennen met een auto

Niets zo leuk als een vakantie naar een tropische bestemming om naar uit te kijken deze zomer – zoals bijvoorbeeld Curacao! Dit prachtige eiland in de Cariben, voor de kust van Venezuela, lokt jaarlijks talloze bezoekers van over de hele wereld. U kunt daar één van zijn, als u dat wilt, en Autoverhuur Willemstad maakt die reis mede gemakkelijker.
Of u nu de wijde natuur wilt intrekken, de lokale cultuur van Curacao plant te ontdekken of voor een andere reden Curacao heeft uitgekozen als vakantiebestemming, Autoverhuur Willemstad staat u bij met de verhuur van een betrouwbare wagen.

Natuurlijk is transport een van de belangrijkste factoren bij het boeken en plannen van een reis. Vooral als het gaat om een verre bestemming als Curacao. Autoverhuur Willemstad kan u daar als geen ander bij helpen en maakt uw reis naar en verblijf op Curacao zoveel aangenamer. Maar wat omvat de service van Autoverhuur Willemstad nu precies?
Autoverhuur Willemstad is een onderdeel van Autobedrijf Willemstad, dat op Curacao zelf gevestigd is en talloze klanten van huurauto’s voorziet. Het primaire doel? U als bezoeker van deze tropische bestemming ontzorgen van alle transport, zodat u nog meer van uw vakantie kunt genieten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een auto te huren voor niet minder dan één maand, met als gevolg dat u zich over het plaatselijke vervoer geen zorgen meer hoeft te maken!

Enkele andere voordelen van de service:
– Uw auto wordt gratis geleverd en opgehaald, dus dat betekent minder financieel zorgen op reis.
– De service is all inclusive en no nonsense, ook met betrekking tot de prijs. Geen onaangename verwachtingen dus. Van onderhoud tot levering en verhuur zelf, alle taken worden van uw schouders genomen.
– Jaren ervaring en een uitgebreid team
Met niet minder dan 6 medewerkers en reeds meer dan 8 jaar ervaring bent u zeker van een uitstekende service, kwaliteit, transparantie bij het maken van afspraken – en dus een leuk verblijf op Curacao.
– Explosieve groei en naambekendheid
Ook heeft Autoverhuur Willemstad doorheen de jaren een goede naam gemaakt en is de service alleen maar populairder geworden bij bezoekers van Curacao.
– Een nieuw pand en een persoonlijke aanpak

Ten slotte beschikt het team over een splinternieuw pand, waardoor klanten nog beter geholpen kunnen worden en altijd persoonlijke hulp kan worden geboden. Ook een aparte receptie is mogelijk!

Meer weten : bezoek de bron