Microproducts
Image default
Mode en Kleding

Hoevaak was jij je bh?

Hoevaak was jij je bh?

Onze kleding, we wassen het vaak na één of soms twee keer dragen. Toch geldt dit niet voor al onze kleding. Je kunt je namelijk voorstellen, dat het iedere paar dagen wassen van bijvoorbeeld je spijkerbroek, dit de kwaliteit van je broek niet ten goede komt. Het is daarom dus ook aan te raden om je spijkerbroek indien niet nodig niet vaker te wassen dan 1 a 2 keer per maand. Nu vraag jij je vast af hoe je dan je broek fris en schoon houdt. Dit kun je doen door hem regelmatig buiten te hangen, maar ook een handwas is hiervoor een perfecte manier. Zo kun je je broek toch uitwassen, maar krijgt hij weinig tot niets te verduren. Maar hoe zit dit eigenlijk met onze bh? Hoe vaak was jij je bh?

Verschillende soorten bh’s

Goed om te weten, is dat er natuurlijk allerlei verschillende soorten bh’s zijn. Dit bepaald dus ook mede hoevaak of jij je bh wast. Je kunt je voorstellen, dat je een sport bh wat vaker wast van bijvoorbeeld je normale bh. Ook wanneer je gedurende de dag meer transpireert, bijvoorbeeld tijdens de zomermaanden, is het niet gek dat jij je bh een keer vaker in de was gooit. Let hierbij wel op, dat wanneer je je bh wast, je hiervoor een speciale waszak gebruikt. Het maakt niet uit of je nu een bh grote maten of zwangerschaps bh in de was gooit, want in beide gevallen kan de bh beugel de nodige schade aan zowel je wasmachine al overige kleding aanrichten.

Sport bh

Wanneer je meermaals per week sport, dan is het logisch dat je je sport bh na iedere workout in de was gooit. Het is dus ook niet gek dat je minimaal 2 of 3 verschillende sport bh’s hebt. Zo kun je ze altijd afwisselen hoef je nooit zonder te sporten. Aangezien een sport bh voor vrouwen ontzettend belangrijk is ter ondersteuning, is het dus absoluut niet verstandig om te denken dat het wel een keertje zonder kan. Gewoon niet doen dus!

In de wasmachine

Een gemiddelde bh is aan te raden minimaal 1 a 2 keer per maand te wassen. Afhankelijk natuurlijk of je bh niet meer fris is. Tijdens de zomermaanden zal dit namelijk vaak bijna wekelijks noodzakelijk zijn. Is het wat kouder buiten, dan kun je je bh ook gerust een paar uur buiten laten hangen om te laten luchten. Zorg er dus altijd voor, dat je minimaal twee bh’s hebt, zodat je wanneer er één in de was zit, je de ander kunt dragen.