Microproducts
Image default
Mode en Kleding

Wat mag er absoluut niet ontbreken in je sporttas?

Wat mag er absoluut niet ontbreken in je sporttas? 

Iedereen heeft zijn eigen wensen qua benodigdheden als je gaat sporten. De een wilt bijvoorbeeld wel een parfum op en de ander die vindt dat weer overbodig. Toch willen wij je vertellen wat je mee moet nemen en waarom dat zo handig is om te hebben in je sporttas!

 

Een goede tas

Om te weten wat er niet in je tas mag ontbreken is het natuurlijk belangrijk om eerst een goede en vooral handige tas te hebben. Nou begrijpen wij dat je niet meteen denkt ‘oh ik wil echt geld uitgeven’, maar het hoeft ook zeker niet duur te zijn om te doen. Micmacbags sale heeft een pagina waar tassen komen te staan die afgeprijsd zijn. Dit is dan wel echt het moment om een nieuwe tas te kopen dan toch?

 

Daarbij is een goede tas wel echt belangrijk. Als je de kleine dingen niet goed regelt dan merk je zelf ook al dat sporten meer irritant gaat zijn dan eigenlijk nodig is. Dat zijn de kleine dingetjes die vaak nog wel het meeste impact hebben op iets of een gevoel van iets. 

 

Een sport tas blijft uiteindelijk altijd ook wel handig natuurlijk. Ze zijn er in principe voor gemaakt en daarom vindt ook grotendeels van de bevolking dit het fijnst. Er is veel ruimte en de tassen zijn natuurlijk wel gemaakt om te sporten. Dus er is ook zeker wel over nagedacht. Er zijn natuurlijk ook wel verschillen in de sporttassen. 

 

Daarom kun je altijd nog zelf kijken welke soorten er zijn en welke je nodig hebt. Je hebt hele grote tassen, maar je hebt ook kleine tassen. Als jij bijvoorbeeld vanuit huis altijd gaat dan kleed je je gewoon thuis om en heb je niet veel ruimte nodig. Een ander die vanuit een externe locatie gaat moet waarschijnlijk omkleden en heeft dan ook meer ruimte nodig in de tas. 

 

Je hebt niet veel spullen

Uiteraard moet je een handdoek mee en een flesje water om jezelf gehydrateerd te houden. Een elastiekje en misschien een borstel om je haren lekker vast te zetten tijdens de training. Een koptelefoon of oortjes om je volledig in de sportmodus te zetten en je omgeving van je af te sluiten. Als je zelf nog iets qua ondersteuning wilt zoals een zweetband bijvoorbeeld dan kun je die ook meenemen. Dit soort spullen passen makkelijk in een burkely.