Microproducts
Image default
Mode en Kleding

Handdoeken bedrukken

Op zoek naar een relatiegeschenk dat jarenlang opvallend en praktisch is en jarenlang gebruikt gaat worden ? Voor jong en oud, man of vrouw? Dan ben je bij de handdoeken aan het goede adres.

Dit duurzame gebruiksartikel zal jarenlang worden gebruikt, voor thuis, bij het sporten, sauna bezoek en nog veel meer. Handdoeken zijn er in vele kleuren, formaten en kwaliteiten. Voor ieder is er wel wat wils. De handdoeken kunnen worden bedrukt of geborduurd met jullie logo of slogan. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om aan 1 zijde helemaal een full colour druk te laten aanbrengen. Heel opvallend en kleurrijk.

Wanneer je als bedrijf of organisatie veel handdoeken gebruikt is dit een mooi cadeau voor je klanten, leden of relaties. Zo koppel je immers je bedrijf aan een item dat past bij je business.

Maar eigenlijk kan dit een cadeau zijn voor iedere organisatie. Iedereen gebruikt namelijk handdoeken en badhanddoeken. Er zijn zelfs speciale handdoeken voor speciale doeleinden.

Wil je meer weten over handdoeken bedrukken of borduren, neem een kijkje in ons assortiment.

 

Wij noemen de meest gebruikte en verkochte modellen voor je op.

  1. Handdoek 50×100 cm kun je gebruiken in de keuken, douche en sporten
  2. Handdoek 70×140 cm, deze badhanddoek is een stuk groter en geeft dat net wat luxere gevoel bij het douchen ( kun je om je heen slaan) of kun je meenemen als klein strandlaken.
  3. Sport- en fitness handdoek. Deze handdoek heeft een speciale afmeting van 30×130 cm. Smal en lang, zodat je deze makkelijk om je schouders kunt slaan of op een sporttoestel kunt gebruiken.
  4. Golfhanddoek. Een golfhanddoek is een kleine handdoek met een clip eraan zodat je deze aan je golftas kunt vastmaken en zo kunt meenemen tijdens het golfen.
  5. Gastendoek. Een Gastendoekje is een handdoek met een formaat van 50×30 cm en wordt veel gebruikt om op het toilet te hangen. Maar ook vaak ingezet bij salons.
  6. Strandlaken. Dit groot formaat handdoek neem je mee naar het strand of sauna om lekker op te relaxen en je mee af te drogen.

 

Wij begrijpen dat al die handdoeken best wat veel van het goede kunnen zijn. Uiteraard helpen wij je graag bij al je vragen en denken wij mee met jullie wensen. In onze webshop vind je een groot aantal van de handdoeken https://www.relatiegeschenk4you.nl. Je mag ons ook altijd bellen of mailen, voor advies of informatie.