Microproducts
Image default
Huishoudelijk

Met spoed een wasmachine nodig?

Is jouw wasmachine of droger kapot gegaan maar heb je niet de financiële middelen direct een nieuwe te kunnen kopen? Dan is witgoed huren misschien wel een goed idee. Je bent dan voorzien van een nieuwe wasmachine of wasdroger die je betaalt door middel van termijnbetalingen.

Hoe werkt de betaling?

Wil je een wasmachine huren dan zal je eerst een 1e termijnbetaling moeten doen. Zodra die betaald is wordt er contact met je opgenomen om de bezorging van de wasmachine te bespreken. In feite huur je dus het witgoed, en dus zal je iedere maand een termijnbetaling moeten doen. Deze huur is voor minimaal een jaar, daarna is de overeenkomst iedere maand opzegbaar. Wil je het witgoed echter om wat voor een reden dan ook in die eerste 12 maanden al terugsturen, dan zal je wel de 12 termijnen moeten voldoen.

Goedkoop witgoed huren

Wil je een wasmachine huren, dan ligt het termijnbedrag tussen de 13 en 15 euro. Wat het bedrag exact is, staat onder de betreffende machine. Welk bedrag je betaald is afhankelijk van welke wasmachine je wilt huren. Zo is een Beko wasmachine iets goedkoper dan een LG of Zanussi. Ook een wasdroger huren is vrij goedkoop, de prijzen hiervoor liggen tussen de 12 en 16 euro. Ook hierbij geldt weer dat de prijs afhankelijk is van het merk.

Alleen goede machines

Alle machines die op de website staan, zijn te huur. Dit zijn allemaal nieuwe witgoedapparaten dus een storing of reparatie zal waarschijnlijk niet snel voorkomen. Wel is het natuurlijk de bedoeling dat je normaal met het apparaat omgaat, en hem alleen gebruikt waarvoor hij bedoeld is. Mocht er nou wel een storing inzitten of hij gaat kapot, is het verstandig contact op te nemen met het verhuurbedrijf zodat zij voor een oplossing kunnen zorgen.

 

Meer weten : bezoek de bron