Microproducts
Image default
Huishoudelijk

GU10 LED LAMPEN ALS VERVANGING

Ontworpen voor zowel commerciël en residentiële gebruik, schetst dit artikel enkele van de beste Leidene lampen beschikbaar op de markt vandaag. deze LED-verlichting heeft een succesvolle entree in de moderne verlichtingsindustrie. De LED-lampjes gaan veel langer mee dan elke andere sort van verlichting. De LED-lampjes genieten van een lange levens-capaciteit, die in de buurt van 50 duizend uur is. Dit betekent dat deze dergelijke lichten voor meer dan 10 jaar uw geld helpen besparen, die meestal wordt besteed aan de vervangingen.

Het beste ding over LED-verlichting is dat deze lampen nie gemakkelijk warm worden. Sommigen van de fabrikanten beweren ook dat de LED-lampjes helemaal niet warm worden. Vandaar, produceren ze minder warmte wanneer vergeleken met de reguliere halogeen lampen. Maar led verlichting heeft koeling nodig voor de beste prestatie en levensduur. In het algemeen, zijn LED-lampen effectief en langdurig.

Om het beste van LED-verlichting te krijgen, moet u weten welke verschillende typen beschikbaar zijn op markt. Als u op zoek bent naar lampen aan uw specifieke behoeften, dan zal MR16 LED-verlichting de beste keuze zijn. De MR16 led lampen gebruiken minder energie dan die van de halogeen lampen en functioneren voor een langere periode.

Aan de andere kant, kunnen GU10 LED lampen ook een keus zijn. Deze lampen verbruiken ook minder energie en blijken een goed substituut voor de halogeen lampen te zijn. In tegenstelling tot de halogenen, zal GU10 LED minder energie verbruiken en duurzaam zijn. De fabrikanten kunnen verschillende van kleurtemperatuur produceren als vervanging van de halogeen lampen.

De G4 LED lamp vervangingen zijn ook in grote vraag. Deze lage prijs, ongecompliceerde verlichtings optie biedt de meest effectieve keuze. De lichtsterkte van de G4 LED’s heeft de neiging halogeen te overtreffen. Er zijn verscheidene toegankelijke kleuren en kleurenopties zoals warm wit.

Een G4 LED kan een levensduur bereiken van een 50.000 uur.

Meer weten : bezoek de bron