Microproducts
Image default
Auto’s en Motoren

Snorscooter kopen

Recent heb ik een snorscooter gekocht. En daar ben ik heel erg tevreden over! Zodanig zelfs, dat ik heb besloten om over die scooterwinkel een review te schrijven. Iets wat ik normaal gesproken nooit doe. Hierin zal ik onder andere melden waarom ik op zoek ben naar een snorscooter, hoe ik bij Polderscooter terecht ben gekomen en welke scooter ik heb gekocht.

Waarom een snorscooter?

In verband met mijn werk wil ik graag een snorscooter gaan kopen. Het is wel op de fiets te doen. Maar het liefst heb ik toch een scooter. Ook omdat dat gemakkelijker is voor het naar school toe gaan. Daarom heb ik besloten om op zoek te gaan naar een scooter. Maar dat is natuurlijk wel prijzig. Snorscooters zijn dan ook goedkoper. En vooral gemakkelijk voor de korte afstanden, las ik. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een scooterwinkel die zulk soort bromfietsen verkopen. Zodoende kwam ik uit op Polderscooter. (klik hier voor de website).

Daar zag ik op hun website dat ze een heel erg groot assortiment aan snorscooters hebben. Velen in retro stijl. Maar ook een aantal met een veel sportievere uitstraling.

Naar Polderscooter toe

Vervolgens hadden de snorscooters waar ik interesse in had vooral een Italiaanse uitstraling. Van die scooters die je dan altijd in films of reclames ziet. En die vond ik altijd al heel erg leuk! Daarom had ik direct een gevoel van dat ik die heel erg graag wou hebben. Ik ben dan ook naar Polderscooter toe gegaan. Daar werd ik hartelijk welkom geheten. En ik gaf aan dat ik geïnteresseerd was in een snorscooter met Italiaanse look. Vervolgens nam hij mij mee naar hun assortiment. Daar zag ik weer precies dezelfde staan als die ik in hun assortiment tegenkwam op de website. En hij zag er nu nog mooier uit dan op foto’s! Ik heb die dan ook gekocht. Ik kon ook mijn scooter leasen bij Polderscooter.

Meer weten : bezoek de bron