Microproducts
Image default
Auto’s en Motoren

Schrijf je nu in voor de professionele auto theoriecursus van 123-theorie

Sta je te popelen om je autorijbewijs te halen, staat je nieuw gekochte of gekregen auto al voor de deur en kan je echt niet meer wachten om zelf of samen met je vrienden daar heen te kunnen waar jij maar wilt? En gaan en staan wanneer jij maar wilt? Je kunt er vandaag al iets aan doen! Hoe? Door je in te schrijven voor de professionele dagcursus auto theorie van 123-theorie. Wie of wat is 123-theorie? Wij zijn een professioneel opleidingsinstituut met een leuk team van enthousiaste, hoog opgeleide docenten. We hebben onze theoriecursussen zo in elkaar gezet dat ze voor iedereen uitstekend te volgen zijn. Problematiek als ADHD, faalangst of dyslexie zijn geen probleem voor ons, wij weten precies wat te doen als je hiermee kampt. De theorieles is gestructureerd en gericht op die onderwerpen waar je zeker weten vragen over zal krijgen op het CBR examen. Denk hierbij aan onderwerpen als:

  • in verschillende situaties voorrang verlenen
  • in de bebouwde kom rijden en de snelheids- en voorrangsregels binnen de bebouwde kom kennen
  • welke verlichting gebruikt moet worden wanneer het hard regent of sneeuwt of tijdens dichte mist
  • de regels binnen het verkeer wat betreft middelen die invloed kunnen hebben op je concentratie
  • op de snelweg invoegen en inhalen van andere weggebruikers
  • de verschillende verkeersborden op de wegen en de betekenis hiervan

Vrees of zenuwen hebben voor het examen is niet meer nodig

Ben je best aan het stressen en zie je echt op tegen het CBR theorie-examen? Wij kunnen je met vertrouwen vertellen dat stress en opzien tegen het examen echt niet nodig is, door onze professionele theorieles is de kans echt heel groot dat het theorie examen door jou in 1 keer gehaald wordt. Wanneer jij goed hebt opgelet tijdens de les en je goed hebt ingezet zal het je absoluut lukken om te slagen. Het CBR biedt voor de theorie examens verschillende vormen aan: het algemene examen welke bij de meeste kandidaten afgenomen wordt, het algemene examen in het Engels, het algemene examen waarbij je extra tijd krijgt welke gekozen kan worden in het Nederlands en het Engels, het examen met tolk welke geschikt is voor mensen die de Nederlandse taal niet voldoende onder de knie heeft en het individuele examen.

Heb je nog vragen voor 123-theorie? Bijvoorbeeld over de auto theorie in 1 dag Den Haag, Groningen, Amsterdam of andere locaties? Je kunt ons bereiken via 085 – 060 1230.

https://www.123-theorie.nl/