Microproducts
Image default
Auto’s en Motoren

Opel Mokka occasions

Hoewel er honderdduizenden gebruikte auto’s te koop aangeboden worden, valt het met het aanbod Opel Mokka occasions nogal mee. Of tegen, het is maar net hoe je het bekijkt. Dat betekent dat bezitters van een dergelijke compacte cross-over niet snel afstand doen van hun Opel. Zoek jij een van de Opel Mokka occasions die beschikbaar is, weet dan dat de concurrentie groot is en dat je er dus echt als de kippen bij moet zijn wil je kans maken de nieuwe eigenaar van deze indrukwekkende Opel te worden.

Goed zoeken en zorgen dat je lijntjes hebt met de Opel garage

Opel Mokka occasions? Kwestie van goed zoeken en lijntjes uitzetten bij de Opel garages in de buurt. Met een Opel Mokka koop je een buitengewoon solide, veilige en betrouwbare auto, die we in 2012 voor het eerst kregen te bewonderen. De Mokka van Opel is er in twee uitvoeringen op benzine, met een bi-fuel LPG-motor en met een dieselmotor. Met uitzondering van de Mokka met automatische transmissie beschikken de Opel Mokka’s en dus ook de Opel Mokka occasions over een start/stop systeem. Heb je geluk, dan vind je straks precies die Mokka die uitgerust is met Opel Eye, een systeem dat in staat is de verkeersborden te scannen.

De kans op pech is groter als je een occasion koopt

Statistisch gezien is de kans dat je pech krijgt met een gebruikte auto groter dan wanneer je een nieuwe auto koopt. Je kunt tegenwoordig echter zonder abonnement rekenen op de inzet van RoadGuards, een collectief van 800 monteurs die 24/7 voor je klaar staan en snel hulp kunnen bieden. Die hulp kan – in het slechtste geval- ook het regelen van een sleepdienst zijn. Je hebt dus geen abonnementskosten, maar betaalt de monteur voor de diensten die hij je levert.