Microproducts
Image default
Aanbiedingen

5 alternatieven voor gastronomisch dineren

Als je op mij lijkt, hou je van een goede gastronomische maaltijd. Maar soms kan gourmetten een beetje te zwaar zijn voor de portemonnee. Hier zijn vijf alternatieven voor gourmetten die je smaakpapillen nog steeds prikkelen zonder de bank te breken.

 

1. Thuis gekookte maaltijden 

Het is niet omdat je niet uit eten gaat dat je niet kunt genieten van een heerlijke, zelfgekookte maaltijd. Met een beetje tijd en moeite kun je in je eigen keuken een gastronomische maaltijd bereiden. Bovendien geeft thuis koken je de kans om nieuwe recepten uit te proberen en te experimenteren met verschillende ingrediënten. Wie weet? Misschien ontdek je wel je nieuwe favoriete gerecht.

 

2. Boerenmarkten

boerenmarkten zijn om twee redenen een geweldig alternatief voor gourmetten. Ten eerste bieden ze verse, lokale producten, vlees en zuivel. Ten tweede zijn ze meestal veel goedkoper dan kruidenierswinkels. Dus als je op zoek bent naar een gastronomische maaltijd voor een klein budget, zijn boerenmarkten zeker de moeite waard.

 

3. Picknicken

Picknicken is de perfecte manier om te genieten van een gastronomische maaltijd in een ontspannen omgeving. Pak je favoriete eten en drinken in (vergeet de wijn niet!) en ga naar je plaatselijke park of strand voor een geïmproviseerde picknick lunch of -diner. Geloof me, er gaat niets boven genieten van een prachtige zonsondergang met een glas wijn en heerlijk eten.

 

4. De teppanyakiplaat

Teppanyaki platen zijn een ander geweldig alternatief voor een prijzige gastronomische maaltijd. Nodig wat vrienden uit en laat feest beginnen. Zet de plaat op tafel en gaar allemaal jullie favoriete vlees, vis en groenten! Het is ook nog eens een uitstekende gelegenheid om te socialiseren en bij te praten met vrienden. Win-win! Bekijk het assortiment teppanyaki platen van Maxtotaal!

 

5. Eten in de aanbieding

Tot slot, als je de verleiding van een gastronomische maaltijd gewoon niet kunt weerstaan, profiteer dan van dine-in aanbiedingen bij je favoriete restaurants. Veel restaurants bieden speciale prix fixe menu’s of happy hour aanbiedingen waarmee je geld kunt besparen terwijl je toch van je favoriete gerechten geniet. Let op deze aanbiedingen en maak er gebruik van als je kunt!