Microproducts
Image default
Auto’s en Motoren

Een Caddy leasen, nieuw of occasion?

Een auto leasen is op dit moment een erg hot onderwerp, zowel privé als zakelijk. Om maar niet te spreken over het aanbod van merken en modellen. Heb je de ideale bedrijfswagen gevonden voor jouw business, voor welk bouwjaar kies je dan? Ga je voor nieuw of toch voor oud?

Kiezen voor een gebruikte auto?

Aangezien de voordelen van leasen onder andere een vast bedrag per maand zijn, geen onverwachte kosten met betrekking tot onderhoud en in vele gevallen zelfs een autoverzekering, dan zou je net zo goed kunnen kiezen voor een `tweedehandsje’. Het grootste voordeel zit uiteraard in de prijs. Een gebruikte auto heeft tenslotte aardig wat kilometers achter de rug en is behoorlijk in waarde gedaald in vergelijking met een nieuw model. Maar hoeft zeker geen vermindering in kwaliteit te betekenen, mocht je de VW Caddy leasen. Volkswagen staat tenslotte bekend als één van de beste en meest stabiele autofabrikanten ter wereld. Ook de rente die moet worden betaald voor de lease van een gebruikte auto is vele malen lager dan die van een nieuwe auto. Een ander bijkomend voordeel is dat de auto direct leverbaar is en je zo snel mogelijk kan genieten van zorgeloos rijden.

Of liever de allernieuwste?

Veel mensen wachten liever op het allernieuwste model en dit kan puur het gevoel zijn wat het rijden in een nieuwe auto je kan geven. Het gevoel dat de auto nieuw is, nooit van iemand anders is geweest, de befaamde nieuwe autogeur, het zijn allemaal redenen om te kiezen voor nieuw. Maar één van de voornaamste redenen om hiervoor te kiezen is dat een nieuwe auto net uit de fabriek komt en dus niet snel gebreken zal vertonen. Welke keuze je ook maakt, nieuw of oud, leasen heeft vele voordelen ten opzichte van kopen.

Meer weten : bezoek de bron