Microproducts
Image default
Telefonie

Tips: vermijd scherm reparatie van uw smartphone

Het probleem met het hebben van vrienden en familie als klanten is dat wanneer ze hun telefoons laten vallen, ze verwachten dat ik op magische wijze vervangingen op mijn bureau heb zitten. Maar ik geloof in het oude gezegde: “Leer een man om hem een ​​leven lang te vissen en hem te voeden”. Dus heb ik de tips uiteengezet die ik met mijn familie heb gedeeld voor jullie allemaal. Hiermee vermijd je onnodige reparaties voor je telefoon.

Laten we beginnen met de top 3 manieren waarop mensen hun telefoons breken:

1. Laten vallen
2. Het nat maken
3. Erop zitten

 

1. Houd je smartphone schoon

Je hebt een case gekocht. Geweldig, je bent op de goede weg. Nu moet u op de hoogte zijn van het vuil, stof en vocht dat in uw geval kan vastlopen. Van tijd tot tijd moet je je hoesje verwijderen en zowel je hoesje als je telefoon schoonmaken. Een goed moment om dit te doen is na een reis naar het strand of het zwembad, een geweldig kampeeravontuur of een zweterige vlucht. U kunt uw telefoon en case reinigen door deze eenvoudig schoon te vegen en te drogen (drogen aan de lucht werkt het beste). U kunt ook een tandenborstel (schoon) gebruiken om het vuil van elke poort voorzichtig schoon te maken.

 

2. Draag een smartphone veilig met je mee

Een strakke jeans met kleine zakken lijkt een veilige plek om je telefoon neer te zetten. Onthoud gewoon dat de druk op je telefoon vanuit die strakke pockets sterker wordt als je beweegt, waardoor het scherm kan breken. Als u vergeet uw telefoon uit uw achterzak te halen voordat u gaat zitten, kan dit resulteren in een kapot apparaat. Ik zou willen voorstellen om je telefoon, helemaal bij z’n eentje, in een speciale voorzak te stoppen. Als u uw telefoon en toetsen in tegenovergestelde vakken houdt, voorkomt u ongewenste krassen en scheuren. Dames, in plaats van gewoon je telefoon in de hoofd “alles wat hier gebied gaat” van je tas te doen, probeer je telefoon in een zijvak te steken.

3. Koop een case

Lijkt eenvoudig, maar een hoes en schermbeschermer zijn de hoekstenen voor een lange levensduur van uw apparaat. Een goed hoesje zal je apparaat beschermen tegen normale valpartijen, krassen, morsen en misschien zelfs zombie hordes.

 

4. Vermijd extreme temperaturen

Extreme temperaturen kunnen uw apparaat snel naar de prullenbak sturen met problemen met het scherm, defecte interne onderdelen en zelfs de dood van de batterij. Probeer daarom uw apparaat niet bloot te stellen aan temperaturen lager dan het vriespunt of boven 95 ° F. Iets eenvoudigs als het op een warme dag op uw stoel achterlaten van uw auto, kan uw telefoon blootstellen aan temperaturen van maximaal 200 ° F – waardoor allerlei soorten schade kan ontstaan. Als u uw telefoon naar het strand of het zwembad moet brengen, vergeet dan niet om hem in de schaduw te bewaren, bij voorkeur op een koele plek met luchtstroom.

Ondanks de hoge prijzen lijken iPhones ontworpen om te worden vervangen volgens een specifiek schema. Na een paar jaar begint de levensduur van de batterij te vervagen (en ervan uitgaande dat u de telefoon niet hebt laten vallen en het scherm niet eerder hebt laten kraken).

Zorg ervoor dat u uw apps 2 regelmatig bijwerkt in de Google Play Store. Deze updates bevatten nieuwe functies en bugfixes voor geïdentificeerde problemen. Pas de updates regelmatig toe en uw telefoon presteert optimaal.

Zoveel als we tegenwoordig bijna altijd op onze smartphones vertrouwen, is het een slechte zaak om de telefoon altijd AAN te houden. Als u uw telefoon voortdurend inschakelt, loopt deze te lang mee en kan uw telefoon trager worden. Om dit te voorkomen, moet u uw apparaat minstens één keer per week opnieuw opstarten. Dit zorgt ervoor dat uw caches worden gewist en dat de apps opnieuw worden opgestart. Om het te vereenvoudigen, kent u dat gevoel dat u krijgt na een goede nachtrust? Je telefoon voelt op dezelfde manier na een herstart. Als u het apparaat regelmatig afsluit, verlengt u ook de levensduur van uw apparaat.

Probeer op het strand of bij het zwembad een Bluetooth-luidspreker mee te nemen. Hiermee kun je je muziek streamen zonder je telefoon in gevaar te brengen. Vergeet niet om uw apparaat uit direct zonlicht en uit de buurt van water te houden.

Hoe meer u met uw apparaat omgaat, des te groter de kans dat u het verkeerd gebruikt door het te laten vallen of in minder ideale situaties te plaatsen. Met een smartwatch kunt u uw telefoon op een veilige plek, zoals een sporttas, handtas of zelfs gewoon op uw bureau plaatsen, terwijl u toch verbonden blijft.

Een smartwatch informeert u over inkomende oproepen, sms-berichten, e-mails en al uw super belangrijke sociale media-meldingen van apps zoals Facebook, Twitter en Instagram om er maar een paar te noemen. Bovendien sturen smartwatches je agendaherinneringen, gebeurtenissen en alarmen zoals je telefoon dat zou doen. Je hebt zelfs toegang tot je telefoon als een afstandsbediening waarmee je muziek kunt openen en afspelen, google zoeken kunt gebruiken en nog veel meer. Ik raad de Moto 360 3 aan, maar er zijn tal van opties en smaken beschikbaar voor iedereen.

https://www.setso.nl