Microproducts
Image default
Onderwijs

Altijd op de hoogte met Microsoft Office trainingen

Als personeelsmedewerker ben ik onder andere belast met de Microsoft office trainingen die moeten worden gevolg door onze medewerkers. Elk jaar wordt opnieuw besproken welke training er het komende jaar gevolg gaat worden, want wij investeren graag in ons personeel. Wij hebben ook gemerkt dat dit beleid zeer gewaardeerd wordt en een meerwaarde betekent voor onze collega’s. Wanneer er een nieuwe MS Office applicatie verschijnt, laat ik vaak een training verzorgen die tips en nieuwigheden van de nieuwe versie behandelt. Meerdere personen worden hiervoor uitgenodigd en we regelen dat de training in house kan worden gegeven. Gemak dient de mens!

Nieuwe medewerkers, nieuwe MS Office trainingen

Nemen wij nieuwe mensen in dienst, dan zijn wij altijd benieuwd naar de kennis die zij in huis hebben van MS Office applicaties. Is deze naar onze mening niet op niveau, dan hebben wij een vaste opleider die we inschakelen. Deze inventariseert de in bezit zijnde en ontbrekende kennis en zet deze om in een e-learning traject. Zo krijgt deze medewerker leerstof op maat aangereikt. Deze manier van leren is bij ons erg populair. De medewerker krijgt twee uur werktijd per week om de stof eigen te maken.

De vele mogelijkheden

Wij maken dus graag gebruik van op maat trainingen welke bij ons op locatie worden gegeven als we meerdere deelnemers hiervoor hebben. Op individuele basis bieden wij e-learning trajecten aan voor specifieke applicaties. Wat wij erg waarderen van onze opleider dat hij ook trainingen van veel verschillende Office applicaties aanbiedt. Het is nou eenmaal binnen ons bedrijf belangrijk dat iedereen snel en makkelijk kan werken in Office. De gebruikte applicaties zijn MS Word, MS Outlook, Microsoft Excel, MS Acces en MS Powerpoint. Incidenteel komt hier ook MS Office 365 bij. Met onze vaste opleider wordt ieder probleem op het vlak

Meer weten : bezoek de bron