Microproducts
Image default
Onderwijs

Kunsteducatie speciaal gemaakt voor jouw school!

Samen aan de slag voor kunsteducatie

Hoewel kunsteducatie een serieus onderwerp is binnen het curriculum, is het ook gewoon een enorm leuke activiteit om in te vullen gedurende het schooljaar. Bij Kleinkunstig en Grote Broer staan we altijd te trappelen om samen met de kunst vakdocenten, ckv docenten of wie zich dan ook bekommert over het kunst- en cultuuraanbod te sparren over de plannen van het komende schooljaar. Een workshop op school kan natuurlijk tijdens een CKV week of een activiteiten week gepland worden, maar heb je er wel eens over nagedacht dat het misschien ook leuk is als start van de kerstvakantie? Of juist als start van het nieuwe schooljaar? Kleinkunstig biedt ook gave workshops aan rondom LOB – misschien passen die wel in een thema week rondom beroepsoriëntatie. Bespreek het met een van onze collega’s en dan kijken we wat we voor jullie kunnen betekenen!

Workshops voor een speciale gelegenheid

Zoals hierboven al genoemd kunnen de activiteiten van Kleinkunstig en Grote Broer voor allerlei momenten gebruikt worden. Onze workshops zijn in te zetten voor alle leeftijden, dus van workshops voor pubers tot aan workshops kinderen. We merken dat we met onze 7 disciplines, meer dan 15 jaar ervaring en meer dan 60 workshops vaak voor elk thema en elke leeftijdsgroep wel iets moois te bieden hebben. We hebben allerlei soorten activiteiten: dagprojecten, eenmalige workshops, lessenseries, voorstellingen of masterclasses. Wat het beste bij jou en de leerlingen past wordt gekozen. Voor ieder iets wils dus, zou je zeggen. Mochten jullie een thema of vorm willen verwerken in een workshop dag dat nog niet op onze website staat? Vraag het even na en dan denken wij graag met je mee!

Kinderboekenweek met Grote Broer

Speciaal voor de Kinderboekenweek heeft Grote Broer jaarlijks weer een mooi aanbod klaar staan. Volledig aangepast op het thema van dat jaar. Zo zijn we wel eens de geschiedenis of juist de natuur ingedoken met onze workshopontwikkeling. We komen jaarlijks terug bij basisscholen, bibliotheken en bso’s vanwege dit specifieke aanbod. Het is een goede manier om eens vanuit een andere kunstvorm de Kinderboekenweek te benaderen en we krijgen altijd lovende reacties!

https://www.kleinkunstig.nl