Microproducts
Image default
Onderwijs

Beginnen doe je bij rijschool in Enschede

Beginnen bij een aangename rijschool in Enschede is best wel een ding. Het is namelijk een grote stap om te beginnen met je rijlessen. Dat is niet iets wat je zo maar even doet. Om die reden is het belangrijk dat je de juiste rijschool kiest. Een rijschool waar de leerlingen voorop staat, waar alleen maar oog is voor de leerling. Wat dat betreft zit je bij onze rijschool in Enschede wel goed. We vinden het erg belangrijk dat onze leerlingen zich op hun gemak voelen tijdens de rijlessen. Daarom werken we alleen maar met dezelfde rijinstructeur. Deze rijinstructeur heeft dan ook al veel ervaring opgedaan. Daardoor weet hij precies hoe hij in bepaalde situaties moet handelen. Ook heeft hij dan al veel ervaring met verschillende type leerlingen. Ben jij een leerling die veel last heeft van faalangst of stress? Dat is geen probleem, want ook daar is onze rijinstructeur op ingesteld.

Een pakket kiezen

Het is hartstikke lastig wanneer je een pakket moet kiezen wanneer je nog nooit in een auto gereden hebt. Want hoe weet je dan hoe goed je kan autorijden en hoe snel je bepaalde vaardigheden oppakt? Wij begrijpen als rijschool in Enschede ook dat een keuze maken in dat geval onmogelijk is. Om die reden bieden we dan ook een gratis proefles aan. Tijdens die les kan je alvast een beetje kennis maken met de instructeur en met de auto. Ook wordt er tijdens die les aandacht gegeven aan hoe snel jij bepaalde vaardigheden zal oppakken. Aan het einde van de rit zal er dan ook een advies uitgebracht worden over hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Op basis daarvan kan je een pakket kiezen bij onze rijschool in Enschede.

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze rijschool in Enschede? In dat geval kan je gerust contact opnemen met onze rijschool in Enschede. Dit kan telefonisch of per mail.